Zvezda u problemu zbog Mijailovića - zabrana registracije i izbacivanje iz Evrope?

Naime, crveno-beli moraju da isplate dug Nikoli Mijailoviću kako ne bi bili kažnjeni

  • 70

Crvena zvezda se uveliko sprema za potvrdu šampionske titule i kvalifikacije za Ligu šampiona, iako postoji bojazan da crveno-bele zadesi sudbina iz 2014. godine kada su suspendovani iz UEFA takmičenja.

Naime, Sindikat profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' objavio je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu informaciju koja bi mogla da zabrine i čelnike kluba, ali i navijače.

U pitanju je dug koji Zvezda mora da plati Nikoli Mijailoviću, ali i zabrana registracije novajlija.

- Disciplinska komisija FSS donela je odluku o zabrani registracije novih igrača FK Crvena zvezda zbog neplaćenog duga prema našem članu Nikoli Mijailoviću. U slučaju da ne plate, rizikuju da budu izbačeni iz kvalifikacija za UEFA takmičenje - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Zvezda Mijailoviću duguje oko 15.000 evra, a bivši kapiten je zbog ove sume nedavno blokirao račun crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    1. februar 2016 | 22:10

    .!. XXAAXXAA .!. DZONI-zasticeni svedok UEFE nosi K.A.T.A.N.A.C. !!! Nije bankomatu problem 15 000 evra, vec samim tim-PRIZNANJE i davanje legitimiteta Dzonijevoj prici, sto automatski povlaci ARBITRAZU i sve ONO STO ONA NOSI ZA SOBOM-KRAJ miljenice i bludnice... !!!!!

  • ☆☆☆

    1. februar 2016 | 19:13

    I treba.Sve dok se Terzić sveti čoveku i treba da nas izbace.Neka mu isplati zarađen novac.Svima su isplatili a njemu jedinom neće jer je loše govorio o njemu.Sa kojim pravom bre? Pa ja koji obožavam Zvezdu isto bi u radio da sam na mestu Mijailovića.Ovo je ponižavanje.Pa nek Terzić bira šta je bolje.Da se sveti ili da upropasti sebi posao.Koliko god volim Zvezdu podrška za Džonija.Čovek je davao svoje pare Zvezdi,obnovoio svlačionice,plaćao klincima iz svog džepa troškove...i onda par loših reči za ovog...sumnjivog tipa Terzića i odma osveta.E pa ne može tako.Pravda za Džonija!!!

  • zagondzija

    1. februar 2016 | 19:07

    pa pre dve nedelje imadoste par miliona sta sad zapelo za 15000 strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA