Potresna ispovest Ronde Rouzi: Razmišljala sam o samoubistvu! (VIDEO)

Bivša UFC šampionka zaplakala pred TV kamerama dok je pričala o najtežem trenutku svog života

  • 3

Ronda Rouzi je ponovo u centru pažnje i izgleda da je prebolela brutalan nokaut od Holi Holm u novembru 2015. godine. Nedavno je ponovo uradila fotografisanje za Sport Ilustrejtid kupaće kostime, gde je potpuno gola, ali oslikana bodi peint tehnikom.

>>> Objavljena potpuno gola fotka Ronde Rouzi: Sve se vidi ako dobro pogledate! (FOTO)

Povodom toga dala je i intervju u Elen šou emisiji, gde je otkrila i šokantne detalje nakon prvog poraza u karijeri, posle koga je izgubila UFC titulu.

Dok je govorila o teškom porazu od Holi Holm, Ronda nije mogla da sakrije suze i priznala je da je razmišljala o samoubistvu.

>>> UFC KRALJICA JE "MRTVA"! Ronda Rouzi brutalno nokautirana! (FOTO) (VIDEO)

- Bila sam u ćošku u medicinskoj sobi i razmišljala sam ''Šta sam ja ako više nosam ovo''. Sedela sam i bukvalno razmišljala sam da se ubijem. U tačno tom trenutku bila sam niko - rekla je Ronda.

Printskrin: Youtube/TheGodlyNoob Printskrin: Youtube/TheGodlyNoob

U najcrnjim trenucima Rondinog života, njen dečko Trevis Braun, takođe UFC borac, bio joj je inspiracija da prebrodi teškoće.

- Da budem iskrena. pogledala sam gore i videla mog čoveka Trevisa da stoji tu, pogledala sam ga i bila sam u fazonu: ''Moram da imam njegove bebe. Moram da ostanem živa''.

Ronda ipak očekuje da se vrati u ring u novembru i ističe da je spremna da se revanšira Holi Holm.

- Želim da se borim sa Holi. Želim da je prebijem i da sve bude ponovo onako kako treba - istakla je bivša UFC šampionka.

Pogledajte i ceo intervju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA