Svi su zanemeli posle Radonjićevog obraćanja: Ljudi, moram nešto da vam kažem...

Trener Crvene zvezde imao je interesantan nastup na konferenciji posle trijumfa nad Panatinaikosom

  • 15

Zvezda je protiv Panatinaikosa zabeležila jednu od najvažnijih pobeda u istoriji kluba, ali koliko god to delovalo impresivno i važno, ne može biti važnije od onoga što čeka Beograđane u utorak - prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevite.

Zato je Radonjićev duboki uzdah i najava "Ljudi, imam nešto važno da vam saopštim" bilo nešto što je potpuno bacilo u drugi plan sve izrečeno o meču sa Grcima.

- U utorak igramo protiv Cedevite - počeo je Radonjić, pa onda ponovo napravio dužu dramsku pauzu.

>>> Delije poslale poslednju poruku Gagi Nikoliću (FOTO) (VIDEO)

- Pionir mora da progovori u utorak ako hoćemo PAO i sledeće godine. U utorak moramo da budemo svi kao jedan. Sve je ovo lepo večeras. Ja sam profesionalno napravio analizu meča, ali ne razmišljam o tome, niti ću. Niti ću razmišljati o bilo kojem meču Evrolige i plasmanu dalje. U utorak kreće plej-of. Mi od toga živimo - poručio je trener Zvezde.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

O meču sa Panatinaikosom je rekao...

- Čestitam mojim igračima na novoj pobedi u Evroligi. Bilo bi interesantno kako bi se komentarisalo da smo izgubili... Počeli smo loše, dosta izgubljenih lopti smo imali, zbog velike želje smo ulazili u neke situacije koje su bile u kontinuitetu i kojih je bilo previše. Bilo je bojazni da će PAO steći veću prednost tada, ali smo uspeli da održimo razliku na korektnim brojkama.

Drugo poluvreme bilo je "druga priča", a treća deonica pogotovo.

- Drugo poluvreme smo igrali mnogo bolje, stegli smo odbranu, napad je bio odličan, ali s obzirom da smo igrali protiv jednog jakog tima, nismo uspeli da tako odigramo u kontinuitetu, pa su nas stigli preko Vilijamsa. Ipak, izdržali smo i uspeli da upišemo zaista vrednu pobedu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA