EKSKLUZIVNA PRIČA IZ NOĆNOG KLUBA U MADRIDU: Srpski fudbaler otkriva s kim izlazi Ronaldo!

Nikola Đurđić je bio gost redakcije Telegrafa, gde se prisetio utakmica protiv zvezde ''kraljvskog kluba'', ali i izlaska u noćnom klubu u Madridu, gde su se sreli i proćaskali

  • 12
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nikola Đurđić je tokom reprezentativne pauze došao s devojkom u Beograd da odmori nekoliko dana i bude sa porodicom i prijateljima, pre nego što se ponovo stavi na raspolaganje treneru Fortune iz Dizeldorfa, za koju trenutno nastupa.

Bio je i gost naše redakcije, pa smo razgovarali sa njim o mnogim aktuelnim dešavanjima u njegovoj karijeri i srpskom fudbalu, ali i o zanimljivostima i anegdotama koje su mu se događale dok je igrao sa navećim zvezdama svetskog fudbala.

>>> ĐURĐIĆU, ČUVAJ JE OD RONALDA: Verenica srpskog fudbalera izgleda predobro! (FOTO)

Jedna od najinteresantnijih situacija mu se dogodila kada je Malme gostovao Real Madridu. U švedskom klubu imaju običaj da nakon poslednje utakmice u godini, sav novac od klupskih kazni iskoriste u provodu u nekom noćnom klubu.

Potrefilo se da utakmica protiv Reala u Ligi šampiona u Madridu bude poslednja u 2015. godini za Malme i upravo posle toga su igrači švedskog kluba izašli u najbolji noćni klub u gradu, a gde je izašao i Kristijano Ronaldo.

Pitali smo Đurđića kakav je utisak na njega ostavio Ronaldo u njihovom dvomeču, što igrom na terenu, što ponašanjem posle utakmice.

>>> Nekada elitna prostitutka i Ronaldova bivša, sada isteruje đavola iz ljudi (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Kristijano je obe utakmice bio gladan golova protiv nas. Bukvalno je bio bezobrazan. Kada da gol trčao je po loptu i vraćao je na centar da bi što pre postigao novi. Opsednut je statistikom i time da postigne što više golova, ali verovatno je i zato jedan od najboljih na svetu - rekao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

>>> Ronaldo izašao sa prijateljem na čaj: Popio je samo 4 gutljaja, a fotografisao se 108 puta! (VIDEO)

- Međutim, posle meča, u nekoj priči s njim mogao sam da vidim da nije tako loša osoba. Mene više impresionira što i on pokaže da je isti čovek i sportista kao i svi ostali.

- I on ima osećanja, normalan je i meni se više sviđa kada to pokaže, a ne svoju arogantnost pred kamerama - rekao je Đurđić za Telegraf, a zatim je i opisao interesantnu situaciju iz kluba u Madridu nakon utakmice koju je njegov Malme izgubio sa čak 8:0.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Interesantna situacija se dogodila kad smo otišli u noćni klub u Madridu. To je najbolji klub tamo. I u jednom trenutku se pojavljuje Ronaldo. Sam sa telohraniteljem.

- Prišao nam je i nije mogao da veruje da nas vidi tu. ''Šta radite tu dođavola, pa izgubili ste''? - pitao nas je onako u šali - prisetio se srpski napadač, koji je potom i proćaskao sa najvećom zvezdom ''kraljevskog kluba'' i shvatio da je potpuno normalna osoba privatno.

>>> Ispovest marokanske manekenke: Šta mi je sve Ronaldo radio u krevetu do 5 ujutru (FOTO)

- Pričali smo 15-20 minuta s njim Vladimir Rodić i ja i videli smo da je potpuno normalan dečko. Malo mi je bilo čudno što izlazi sam, samo sa telohraniteljem, ali verovatno u svetu tih najvećih zvezda ne postoje ti društveni izlasci kao kod nas.

Foto: Tanjug/AP/TT News Agency Foto: Tanjug/AP/TT News Agency

- Međutim, i on pokaže tu neku normalnu stranu. I onda izgleda malo drugačije kada razmišljaš o njegovoj karijeri i svemu tome što radi. Ipak je i on jedan normalan dečko, mladić koji se svakog dana ponavlja, iznova i iznova igra dobro, daje golove i zato kada ga vidiš u nekom izdanju kao i sve normalne momke, njegova arogantnost ti padne u drugi plan - zaključio je Nikola Đurđić priču o Kristijanu Ronaldu za Telegraf.

Kompletan intervju sa Nikolom Đurđićem moći ćete da pročitate u utorak.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. mart 2016 | 00:05

    Kada su tog istog coveka pitali da donira svoje kopacke za aukciju od koje ce novac biti iskoriscen za operaciju deteta on me platio celu operaciju,tako da ne sudite o ljudima na prvi pogled!!!

  • mujo

    29. mart 2016 | 00:38

    Extra decko svaka mu dala!!!!!!!!!!

  • Carlo Gambino

    28. mart 2016 | 21:22

    Gay

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA