Čović i Šilobad ušli u raspravu o domaćoj ligi pred kraj emisije, Šarenac ih prekinuo (VIDEO)

Rasprava čelnika Partizana i Zvezde pri kraju emisije OKO na RTS-u

  • 38
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Čelnici Zvezde i Partizana bili su za jednim stolom u emisiji Oko na RTS-u, a pred sam kraj povela se nešto žustrija rasprava vezana za organizaciju domaće lige ove sezone.

Predstavnik crno-belih Mlađan Šilobad istakao je da nigde u svetu nema da se rezultati iz jedne prenose u drugu ligu, kao što je to slučaj sa KLS ove godine, gde će prednost biti određena plasmanom u ABA ligi.

>>> Šilobad: Partizan je hteo u FIBA, ali nam je Bertomeu rekao da ćemo igrati Evrokup!

- Ova naša liga, možda nisam upotrebio dobar izraz kada sam rekao školska liga. Mislim na to da ni jedna ozbiljna liga se ne igra mesec dana. Imamo dve grupe po četiri ekipe i na kraju je Zvezda određena kao ta koja ima prednost u finalu plej-ofa na osnovu rezultata iz ABA lige.

- To ne postoji nigde na svetu i to je jedini primer da se u jednoj ligi prenose rezultati iz druge. To nema veze jedno s drugim - rekao je Mlađan Šilobad.

>>> Čović odgovorio na dva pitanja koja najviše brinu navijače Zvezde!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na to mu je odgovorio predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, koji je istakao da je upravo Partizan tražio takav sistem organizacije lige po grupama.

- Apropo grupa, da ne ostane neraščićeno. Vi u Partizanu morate da se dogovorite šta je vaša politka pa kad izađe jedan, drugi, treći, onda treba da priča konzistentno. Znači Zvezda glasa protiv grupa, vi glasate za grupe. Kada su se dogovorile grupe jedini realan kriterijum je bio plasman u ABA ligi - rekao je predsednik crveno-belih.

>>> Bobi Marjanović neizvestan za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre!

Tada je već počela žustrija rasprava, i ponovo se javio Šilobad.

- Mislite da mi nismo hteli da igramo jednu grupu od osam? Nama to odgovara - ubacio se Šilobad.

- Pa niste hteli, Šilobade.  Da ne uzimamo insinuacije. To je netačno! - uspeo je Čović da izgovori pre nego što je Slobodan Šarenac prekinuo njihovu raspravu zbog isteka vremena.

Pogledajte i kako je izgledalo to od 27:29, kada počinje da govori Šilobad, pa do kraja snimka, kada se uključi i Čović u raspravu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    28. mart 2016 | 21:01

    Ovo je oličenje ljudi koji vode Partizan.Sada može da bude jasno i navijačima zašto se raspadaju.Oni sami ne znaju ni šta im je klub odlučio,za šta je glasao,ko je u klubu šta rekao.Totalni raspad sistema.Urade nešto pa sami pljuju po sebi i svojim postupcima i zasmejavaju celu naciju kakav su cirkus amaterskih košarkaša.

  • Djordje

    28. mart 2016 | 20:57

    kockastih JE TUGA PREGOLEMA,ZVEZDA OPET U EVROLIGI A njih nigde nema.A PONADALI SE DA MOZE MEGA DA IM UBLAZI BOL.CEKAJU vas D E C E N I J E tuge I LAJANJA NA ZVEZDE.TO JE SVE STO MOZETE.PSSSSST !!!

  • ja

    28. mart 2016 | 22:25

    sve sto srbija ima dobro u kosarci stovrio je partizan pa hvala bogu da je doslo vreme da i vi cigani date nesto.partizan je bio na tronu partizan ce ostati na tronu.partizan ima navijace i kada ne ide.di ste bili 13 godina di vam je bila publika prazne tribine.jel se tako navija cigani jel se tako voli klub.tisina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA