Zvezda i Čuka dobili licencu za Evropu, Partizan i Vojvodina na čekanju!

Sada je ostalo još samo da fudbaleri crveno-belih na terenu izbore šampionsku titulu i Zvezda će posle niza godina igrati u kvalifikacijama za najjače takmičenje

  • 12

Fudbalski klub Crvena zvezda uspeo je da reši problem evropske licence i obavestili su svoje navijače da će klub nastupiti u kvalifikacijama za evropska takmičenja. Licencu je dobio i Čukarički dok su Partizan i Vojvodina na čekanju.

Komisija za licenciranje klubova FSS konstatovala je da je pristiglo 12 prijava za postupak licenciranja u organizaciji UEFA, kao i da ostalih 10 klubova imaju mogućnost da u žalbenom postupku dokažu ispunjenje svih kriterijuma - kaže se u saopštenju Zvezde.

Razmatrana su dokumenta i sledeći kriterijumi: sportski, infastrukturni, personalno-administrativni, pravni i finansijski.

>>> NE, SAMO NE OVAJ KLUB: Navijači Zvezde svesni koga sve mogu da izvuku u kvalifikacijama za LŠ!

- Na taj način, klub je otklonio sve nedoumice oko toga da li će se sledeće sezone takmičiti sa najjačim klubovima Evrope, i pokazao da korača pravim putem ka stabilizaciji i potpunom oporavku.

- Menadžment kluba je uložio velike napore i postigao ono što, praktično, nijedna Uprava u prethodnoj deceniji nije uspevala - da već u aprilu ima obezbeđenu licencu, i ne mora da strepi od eventualnih sankcija.

- Uprava kluba i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su pomogli u ovom procesu, a naročito bivšim fudbalerima koji su još jednom pokazali privrženost Zvezdi i pristali da prolongiraju naplatu svojih potraživanja.

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

- Sada je ostalo da na terenu potvrdimo sve dosadašnje uspehe, obezbedimo i matematički 27. titulu i posle dugog niza godina, uđemo u borbu za plasman u najelitnije evropsko klupsko takmičenje - Ligu šampiona - navodi se u saopštenju crveno-belih

(Telegraf.rs/fkcrvenazvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    20. april 2016 | 18:51

    Partizan je duzan bogu i narodu ali krije svoje dugove koji su duplo veci nego zvezdini

  • Slo

    20. april 2016 | 17:53

    Zvezda ispunjava ????pa vi mene zezate hi hi hi

  • Milance

    20. april 2016 | 17:33

    A posle Tole ne valja. E moji gani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA