≫ 

Amerikanac odustao od Galatasaraja zbog pretnji smrću

Endrju Gaudlok, bivša udarna igla tima Željka Obradovića, zbog toga je i odbio ponudu istanbulskog kluba

  • 0

Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Endrju Gaudlok, koji je ove sezone pojačao "ponos Izraela", otkrio je da je letos dobijao pretnje smrću od navijača Fenera jer se pojavila informacija da će preći u redove Galatasaraja.  

Bivši košarkaš Uniksa je u tom trenutku bio slobodan igrač, a od nekoliko ponuda jedna je bila od Galatasaraja, međutim odustao je od te zamisli kada je počeo da dobija pretnje smrću od navijača njegovog bivšeg kluba Fenera.

- Zaista sam razmišljao o prelasku u Galatasaraj, mada je bilo još klubova "u igri".Kada je počelo da se spekuliše da sam blizu Galatasaraja, pojedini navijači su bili jako ljuti. Slali su mi mnogo negativnih poruka, čak sam dobijao i pretnje smrću - rekao je Amerikanac za portal Jurohups.

Gaudlok je igrao za tim Željka Obradovića u sezoni 2014/2015, a iako je postojala opcija o produžetku saradnje, srpski trener je nije iskoristio, što su navijači Fenera pogrešno protumačili kao odluku igrača da ne želi više da igra za taj klub.

- Inboks mi je bio pun vrlo ružnih poruka i svašta su mi pisali preko društvenih mreža. Bilo je tu teških reči, zaista zlih, jer su mislili da nisam želeo da dalje igram za Fener, a ustvari klub nije bio zainteresovan da produžimo saradnju. I to je bilo to. Nastavio sam dalje u potrazi za novim klubom.

Sjajni šuter je deo prethodne sezone proveo u Kini, a deo u NBA (u Hjustonu), a ovog leta se vratio u Evropu - u Makabi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA