NOVA TUČA NAVIJAČA: 1000 Delija krenulo sa Senjaka, a onda je kod Prokopa nastao haos sa Grobarima!

Oko 1000 navijača Zvezde sa Senjaka krenulo je ka stadionu u Humskoj, gde su se usput kod Prokopa sukobili sa Grobarima, a zatim i sa policijom

  • 29

Uoči 152. fudbalskog vecitog derbija između Partizana i Crvene zvezde došlo je do nove tuče, kod železnicke stanice Prokop, a potom i do sukoba sa policijom.

Kako javlja reporter Tanjuga, grupa od skoro 1.000 navijaca Crvene zvezde kreće se od Senjaka, gde se tradicionalno okupljaju, prema stadionu Partizana, prvo je došlo do sukoba sa pristalicama crno-belih, a zatim i sa policijom, koja je intervenisala u želji da razdvoji "zaraćene strane".

>>> (UŽIVO) 152. VEČITI DERBI: Ekstremno hrabar potez Grofa, Partizan sa dva špica (SASTAVI)

>>> Grobari pokušali preko Severa da uđu na stadion, a onda im je desetak Delija objasnilo pravi put! (VIDEO)

Navijači su prema policii bacili baklje.

Prethodno, došlo je do sukoba na Novom Beogradu, kada je grupa od 10 navijaca nasrnula na jednog, po izlasku iz tramvaja.

Utakmica između Partizana i Zvezde igra se na stadionu u Humskoj i počinje u 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad b.

    17. septembar 2016 | 17:58

    Ovo divljanje je tragedija koju država dugo toleriše umesto po kratkom postupku da ih pravosuđe odradi i prosledi gde im je mesto u zatvor. Oslobodite na taj način da .policija ne bude glineni golubovi da se manijaci iživljavaju a građani uplašeni posmatraju. Za sve su krivi političari koji popustaju bandi radi čega kriminal od tih navodno vođa navijača cveta i ispadamo u Srbiji divljavi. SRAMOTA

  • Itrešnja

    17. septembar 2016 | 19:56

    Da da nisu to delije to su huligani treba policija da ih dobro ispendreci pa da ide svog boga dosta je više huliganima to je samo sport

  • Laky

    17. septembar 2016 | 17:59

    Zasto ne objavljujete komentar oni koji napadaju na policiju ne mogu se zvati '' delijama '' za njih je rec HULIGANI mala, kazete '' 1000 delija krenulo u obracun '' Pa jel ovo rat ili utakmica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA