Forma prolazna, klasa večna: Ovako su reagovali zlatni basketaši posle poraza u polufinalu Abu Dabija!

Basketaši posustali posle emotivnog pražnjenja

  • 1

Basketaše Novi Sad Al Vada stigao je umor na završnom turniru FIBA 3x3 Svetskom turu u Abu Dabiju. U polufinalu, izgubili su od ekipe Hamamatsu sa 21-14.

Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović doputovali su u Abu Dhabi posle svetske titule u dresu reprezentacije i najvećeg slavlja u karijeri, što je ostavilo traga tokom celog završnog turnira.

>>>Basketaši izazvali košarkaše Srbije: Neka naprave 4 ekipe po 3 igrača, da ih poizbacujemo sa terena! (VIDEO)

Uloga najvećeg favorita  nije opravdana, tron je preuzela Ljubljana posle dve uzastopne titule Novosađana, ali su u Abu Dhabiju naši momci ipak bile glavne zvezde. Ređale su se čestitke na svetskoj tituli, osvojenoj posle srebra na Evropskom prvenstvu i tri titule na turnirima World Tour serije.

Bilo je i mnogo zahteva za  fotografisanje i autograme, čemu su Novosađani rado izlazili u susret, i što im je vratilo dobro raspoloženje posle polufinalnog poraza.

- Jednostavno, najiskrenije mislim da smo bili umorni i to se videlo još prvog dana takmičenja. Istrošili smo se i emotivno posle Svetskog prvenstva sa reprezentacijom, nismo stigli da se odmorimo. Ali lepo je jedan pametan čovek rekao, forma je prolazna, klasa je večna. To ćemo dokazati već na sledećem turniru – poručio je kapiten Dušan Domović Bulut.

 (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    29. oktobar 2016 | 12:27

    Bravo momci. Nije nista strasno. I poraz je za ljude. Sve cestitke za pokazano. Hvala vam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA