Fudbaleri Zvezde su se malo opustili tokom treninga, a onda je Grof zagrmeo (VIDEO)

Crveno-beli su tokom popodnevnog treninga uvežbavali centaršuteve i završnicu posle njih, a čim im je popustila koncentracija stigla je pridika od strane trenera, nakon koje su se odmah uozbiljili

  • 0

Trener Zvezde Miodrag Božović ne štedi igrače na pripremama, pa su crveno-beli u nedelju imali dva treninga, jedan pre podne u trajanju od dva sata i drugi posle podne u trajanju od oko sat i po vremena.

>>> TELEGRAF SA ZVEZDOM NA KIPRU: Ko su rivali srpskog šampiona u naredne dve nedelje?

>>> Le Talek pričao koliko voli Federera i pomenuo je Novaka, a onda ga je Donald nasmejao šalom o Đokoviću i Zvezdi (VIDEO)

Reporter Telegrafa je bio na drugom treningu, na kome su igrači uglavnom vežbali centaršuteve i realizaciju posle njih. Bilo je i dobrih poteza, centaršuteva i realizacije, ali ne može se reći ni da su fudbaleri briljirali kod dobrog dela centaršuteva ili kod reakcija pred golom, a u jednom trenutku je i manjak koncentracije i nekoliko nepovezanih akcija nateralo Miodraga Božovića da povisi ton i trgne igrače.

- Šta je ovo? Ne mogu tako da se izvode akcije! Ajmo sada, nema čekanja, šta ste stali - bio je deo Grofovih rečenica koje su se mogle čuti, kojima je pozvao igrače da nastave sa žešćim treningom i uvežbavanjem akcija sa boka.

To se zaista kasnije i dogodilo. Igrači su se trgli i u žestokom ritmu završili trening, iako je već postajalo prilično hladno na stadionu lokalnog kluba FK Pafos, odmah nakon što je sunce zašlo.

Igrači su se zatim podelili u dve grupe i igrali su 11 na 11 na velikom terenu. Jedan od onih koji se istakao u tom delu treninga bio je novajlija Milan Pavkov, koji je postigao jedan efektan pogodak kada je bocnuo loptu i lobovao istrčalog golmana Stankovića kod jedne akcije.

Zanimalo nas je šta im je Miodrag Božović rekao i zbog čega je u jednom momentu zaustavio trening i povisio ton. Pavkov ističe da je to urađeno da bi se igrači probudili i nastavili da rade angažovanije i sa više koncentracije.

- Ne mogu tačno da se setim koja je situacija to bila, ali toga uvek bude kada se nešto zezne tokom akcije, ali to je i njihov posao. Posle toga smo odmah krenuli žustrije da radimo, tako da je to bilo više da se probude igrači, da se osveste i da nastave dalje da rade - rekao je Pavkov za Telegraf.

Baner za pripreme

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA