≫ 

TV Partizan: Razotkrivanje Zvezdinog falsifikovanja istorije! (VIDEO)

Zanimljiv ugao auotora najnovije epizode emisije "Partizanov vesnik"

  • 53

Inicijativa Fudbalskog kluba Crvena zvezda da mu se pripiše titula iz 1946. godine naišla je na oprečne reakcije u javnosti i na negativan prijem u Partizanu.

Upravo je to tema najnovije epizode emisije "Partizanov vesnik" koja se emituje na zvaničnom jutjub kanalu crno-belih.

Autor emisije Željko Pantić osvrnuo se na Zvezdinu inicijativu koja mu je poslužila i kao inspiracija za priču o "Zvezdinom falsifikovanju istorije" u kojoj je Partizan hrvatski klub, a Zvezda srpski i kako su crveno-beli "večita" opozicija svakog režima onda u Jugoslaviji i sada u Srbiji, a Partizan čedo svake vlasti...

Autor emisije je podsetio na 1987. godinu u kojoj je Zvezda igrala protiv velikog Real Madrida kako bi ukazao na skandiranje čitavog stadiona "Jugoslavija, Jugoslavija" u trenutku kada su crveno-beli vodili 3:0, potkrepivši taj momenat video zapisom sa utakmice.

- Nakon ovog istorijkog snimka koji sam za sebe govori, dođimo do zaključka: očigledno je stanje duha velikog broja ljudi koji navijaju za Crvenu zvezdu takvo da bi se oni svoje titule iz Barija i Tokija odrekli samo da moogu da dobiju potvrdu da su oni srpski a Partizan hrvatski klub - konstatovao je pri kraju dugačkog izlaganja Pantić.

- A ta istorijska priča o Partizanu kao o hrvatskom klubu, Partizanu kao režimskom klubu, pazite, ima svoju zaista duboku finansijsku potporu, jer nekako je istorijska činjenica da je Crvena zvezda bila socijalistički, komunistički , jugoslovenski klub kao i Partizan, ali da je svaki put, kad pređe vlast u neke druge, uspela da prometne u nešto što nije. Pa je tako dolaskom višestranačkog sistema, od te 1987. godine kad ceo stadion viče "Jugoslavija, Jugoslavija", i peva "Hej Sloveni" prometnula u "simbol srpstva".

Pogledajte kompletnu emisiju "Partizanov vesnik".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gox

    1. februar 2017 | 21:36

    Cinican si kao i uvek.To je bila ta drzava,ta himna.Sta su trebali da pevaju?Lepa nasa mozda?Mali glodarski klub bi bio vecito u senci.Budi srecan sto se ta drzava raspala.Titulu bi videli mozda svake 10.godine.Prica ti je suplja ko ta uprava.Bolje to komentarisi.

  • ☆☆☆

    1. februar 2017 | 23:37

    Ovaj iskompleksirsni čovek poznat je po ovakvim glupostima.Imate jedni veoma dobru emisiju,tj seriju koja se zove "Fudbal,Nogomet i još po nešto" tu akteri,fudbaleri i svi živi svedoci govore o tome kakvo je stanje bilo i ko je ko.Ne zna iskompleksirani Željko Pantić bolje od njih ovu temu.To pustite.

  • Dulija

    1. februar 2017 | 21:38

    Ko o cemu mali partizan samo o Zvezdi prica..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA