Čović zagrmeo zbog sramote na Ivkovićevom grobu: Osvetićemo se 23. februara!

Predsednik Crvene zvezde poziva navijače da ne prave incidente na predstojećoj evroligaškoj utakmici sa Galatasarajem

  • 17

Odavno su nestale reči kojima bi mogle da se opiše gnusan potez osoba koje provociraju na grobu ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Ponovo se na na grobu pojavilo obeležje navijača Galatasaraja.

- Bože, šta reći za takvu vrstu provokacije. Ubiti čoveka krvnički, pa slaviti njegovo ubistvo slikajući se ispred groba, i to ne prvi put, može da bude samo delo obolelog uma. Ima li kraja morbidnosti tih ljudi, ma dajte - rekao je predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, za "Alo".

Upravo protiv Galatasaraja će crveno-beli igrati narednu utakmicu u Evroligi, i to u Beogradu.

- Definitivno hoće da isprovociraju i stvore dodatnu tenziju pred jedan od odlučujućih mečeva za Top 8. Treba ostati hladne glave, i molim navijače da ne urade nešto što bi štetilo klubu. Marko Ivković će zauvek ostati u našim srcima, a Galatasaraj će odgovor na ovo dobiti 23. februara, kada ih pobedimo na parketu. To će biti trijumf sa Marka - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari čika Bole..

    15. februar 2017 | 02:03

    Sram vas bilo Delije zar nemoze neki video nadzor ili straza svaki boziji dan pa ima vas da se menjate svaki 15min pa kad uhvatite tog junaka napravite to tako kao da se sapleo o Jagodin grob seme im bolesno a ne da sedite kuci i gledate Turske serije dok vam se ovi iz Sandzaka sire po Beogradu i skupljaju poene za ID.

  • Tv

    15. februar 2017 | 00:22

    Auuu kakv glumac svaka cast,kao tebi je stalo do nekog navijaca.sve uloge znas da glumis,bravo

  • SRBIJA

    15. februar 2017 | 09:02

    Postoje kamere oko grobljo,po garderobi kad ulaze na groblje moze da se vidi ko je.Ako su iz tursake dosli mogu da se nadju.A i ako je neko toliko glup iz Srbije da to radi i on moze da se nadje.Tako da je bolje da panduri nadju te klosare.Jer ce navijaci mozda nekog zateci tamo a onda ce biti mrtvih jos.Ako se ovo nastavi to je neminovno.Nije bitno odakle su ove jajare,ali sam siguran da nezasluzuju da zive na slobodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA