≫ 

Lalatović objasnio zašto je nosio kačket Njujоrk Jenkisa na Kipru i najavio nastavak šampionata!

Trener Brđana se osvrnuo na pripreme i početak šampionata

  • 4

Fudbaleri Čukaričkog nedavno su se vratili sa Kipra gde su bili na pripremama i spremno dočekuju nastavak prolećnog dela šampiona.

Naravno, sa novim trenerom Nenadom Lalatovićem koji je klub preuzeo u decembru i odradio prve pripreme sa Brđanima.

- Nadam se da je ekipa spremna za nastavak prvenstva iako 30 dana nije dovoljno da se poprave sve mane. Najveći problem je defanziva, koju smo nadam se popravili. Bili smo efikasni na pripremama, ali treba još rada da sve deluje kako hoću. Sa utakmicama sam zadovoljan, ali nisam zadovoljan nekim golovima koje smo primili iz naših grešaka. Međutim, vidi se da se ekipa trgla - rekao je Lalatović za sajt Čukaričkog.

Upitan da li ga je neko od igrača pozitivno ili negativno iznenadio tokom pripremnog perioda u odnosu na prvi utisak po preuzimanju ekipe pre nešto više od mesec dana, Lalatović je rekao da ga je ceo tim pozitivno iznenadio.

- Znao sam njihove mane, gledao utakmice. Niko me nije negativno iznenadio, već me ceo tim pozitivno iznenadio. Vidim da reaguju na ono što tražim od njih. Ljudi ne dolaze da gledaju utakmice kao pozorišne predstave, hoće da gledaju dobar fudbal.

Lalatović je upitan i za kačket Njujork Jenkisa koji je nosio tokom pripema i koji je postao popularan i među igračima u klubu, pa je rekao da mu je koristio na Kipru kao zaštita od sunca, ali da ga neće nositi na utakmicama u Beogradu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U subotu, 18. februara nastavlja se domaće prvenstvo i Čukarički dočekuje Javor od 17.00 časova i prema rečima Lalatovića iskristalisana je startna postava ekipe.

- Znam ko će igrati protiv Javora, možda ima nedoumice za još dva mesta, ali u suštini već se iskristalisao tim. Što se tiče povreda nema problema i mogu da računam na sve igrače. Zorić je nešto bio bolestan, ali mislim da će biti u redu do tad - jasan je bio Lalatović.

Šef Brđana se osvrnuo i na Nemanju Radonjića koji je još pod ugovorom sa klubom.

- Reč o kvalitetnom i talentovanom igraču i da ukoliko bude radio kako se od njega očekuje može da bude u ekipi. Pred njim je budućnost, treba raditi sa njim i što se mene tiče samo neka radi kako treba. Čukaričkom trebaju pozitivni momci, a siguran sam da je i on takav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA