≫ 

Radonjić nije siguran u kom sastavu će Zvezda igrati u Kupu

Čak i da smo kompletni isto bismo se spremali za Kup i razmišljali o njemu

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u sredu u jutarnjim časovima u Niš, gde ih od četvrtka očekuje završnica nacionalnog kupa "Radivoja Koraća".

>>> TRI razloga zbog kojih bi Zvezda mogla da žrtvuje Kup Radivoja Koraća!

Završni turnir koji se održava od 16-19.februara održaće se kao i prethodnih godina u niškoj dvorani "Čair" a prema rečima organizatora interesovanje je veliko, a karte su rasprodate.

Trener Dejan Radonjić izvešće ekipu na prvi trening od dolaska iz Skoplja u sredu u popodnevnim časovima. Iako mnogi misle da bi Zvezda trebalo da žrtvuje Kup zbog Evrolige, Radonjić ne misli tako.

- U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi.

- Čak i da smo kompletni ponašali bi se na isti način u pripremi za ovaj turnir. Teško je zaista precizno reći u kom sastavu ćemo igrati. Nejt Volters nije teže povređen, ali je njegov nastup neizvestan..

- Milko Bjelica će pokušati da počne sa radom, ali da li će i on biti spreman, videćemo. Što se tiče Nemanje Dangubića, detaljnu procenu njegovog zdravtsvenog stanja imaćemo po završetku kupa. Nadam se svakako da će "roviti" i bolesni biti bolje-  rekao je trener Crvene zvezde mts i potom se osvrnuo na prvi meč, protiv lidera KLS-a ekipe Vršca:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nalaze se na prvom mestu u KLS i u svom sastavu ima igrače koji su igrali i na višem nivou takmičenja, predvođeni su trenerom koji je dve sezone sa velikim uspehom vodio ABA ligaša ekipu Metalca, i osvojio titulu prvaka Evrope sa mladom reprezentacijom . Ipak, u ovom trenutku razmišljamo o sebi - rekao je Radonjić.

Zvanični program kupa "Radivoja Koraća" počinje u četvrtak od 17 časova utakmicom FMP - Spartak, dok će crveno-beli na parket od 19.30 protiv Vršca. Pobednici ova dva meča, sastaju se u subotu 18.februara u prvoj utakmici polufinala.

Sve mečeve iz Niša direktno će prenositi TV "Arenasport".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micky

    15. februar 2017 | 17:59

    Igraj sa junijorima 98/99-to godiste.Za Partizan je dovoljno.

  • kos

    15. februar 2017 | 17:37

    Zapamtite dobro,Zvezda je bez Bjelice duplo jaca, to se videlo u Skoplju.

  • Laf

    15. februar 2017 | 18:12

    Mocnici su odlucili ko kup uzima tako da jasno je sve ovo oko sastava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA