Svirao penal Arsenalu, ne i Bajernu: Zbog ove ruke su Nemci besni na Mažića! (FOTO)

Jedan propust je razljuti Nemce

  • 8

Naš najbolji arbitar Milorad Mažić nije dosudio penal za Bajern kada je lopta pogodila u ruku Belerina, što je revoltiralo Nemce.

 

Nemački fanovi razbesneli su se, prvo zato što je dosudio penal Tobdžijama kada je Levandovski brutalno udario Koščelnog, a onda ih je iz takta izbacilo ignorisanje ruke Belerina u 34. minutu. Na poluvreme se otišlo sa 1:1, a čim je dosuđena pauza, društvene mreže su se usijale zbog protesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raška

    15. februar 2017 | 21:47

    Nas je,ali sa ovim greskama veceras,nece suditi neke bitne utakmice,2-3 greske u prvom poluvremenu

  • Non

    15. februar 2017 | 21:52

    Lose odluke u obe situacije,penal za Bajern sigurno,jer coveka da ne pogodi lopta u ruku ode u srce kaznenog prostora,a penal za Arsenal diskutabilan msm da je bio djon od Koscelnog... A ovja strucnjak sto komentarise na RTS-u ne zna ni sta je djon prica o podignutoj nozi majko mila ismejah se slatko a i da stvar bude gora nesto je u komisiji za sudjenje u FSS,toliko o tome... :D

  • Lazar M

    15. februar 2017 | 23:16

    Ovo se ne moze nazvati sudjenjem sviran ne postojeci penal Arsenalu a dva namerna igranja rukom u sesnaestercu od strane odbrane Arsenalu nisu sankcionisana jedanaestercima. Mislim da je on zavrsio sudjenje sto se tice ovakvih utakmica jel se toliko zaneo pa mislio da sudi utakmicu jelen super lige. Arsenal treba da ga slavi jel bi doziveo potpuni debakl a ovako se zavrsilo na samo tih 5 primljenih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA