Neočekivan transfer: Lalatović doveo u Čukarički prvotimca Partizana!

Pomalo iznenađujući transfer pred istek prelaznog roka za Srbiju

  • 1

Miroslav Bogosavac će karijeru nastaviti u Čukaričkom! Doskorašnji levi bek Partizana neće drastično promeniti boju dresa, ali će Topčidersko brdo zameniti Banovim.

 

Ekipa Nenada Lalatovića pojačala se poslednjeg dana prelaznog roka za teritoriju Srbije. Bogosavac je pristao na prelazak u Čukarički, načelan dogovor je postignut i on bi u petak trebalo da zaduži crno-beli dres, prenosi Mocartsport.

 

>>> Lalatoviću ukinuta suspenzija, vodi Čukarički protiv Javora!

 

Detalji ugovora između Partizana i Čukaričkog nisu poznati, a Bogosavac bi u petak trebalo da potpiše stalni ugovor sa ''Brđanima''.

 

Partizan na poziciji levog beka ima Nemanju Miletića, a tokom zime je došao i Mohamed el Monir, pa bi Bogosavac bio tek treća opcija, pa je procenio da je najbolje da karijeru nastavi u ekipi Nenada Lalatovića, gde bi trebalo da ima više prilike za igru.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    16. februar 2017 | 22:56

    Kao zvezdasu drago mi je sto je napustio Partizan, jer je momak najjbolji levi bek u srpskom fudbalu. Nije mi jasno zbog cega mu nisu dali da igra. S druge strane Lalatovic samo jos jednom pokazuje da je Nikolica i Milinkovica najbolji trener u Srbiji i doktor fudbala za Bozovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA