Ako stavite pare na Jokića na All Staru baš ćete lepo zaraditi!

Za kladioničare je spremna ponuda za predstojeće NBA vikend ludilo u Nju Orelansu

  • 0
Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Nikola Jokić večeras će drugi put u karijeri biti deo trodnevnog spektakla u Nju Orelansu, gde se odražava NBA All Star vikend.

 

Srpski reprezentativac će najpre učestvovati u utakmici "zvezda u usponu", i zajedno sa saigračem iz Denvera Džamalom Marejem će predstavljati tim ostatka sveta, sastavljen od ne-američkih rukija i sofmora (igrača koji igraju prvu i drugu sezonu u NBA ligi).

 

Prema ponudi Meridian kladionice, Jokićev tim nije favorit protiv tima sačinjenog od američkih NBA košarkaša: kvota je 2.20 na Svet, a 1.60 na SAD. Ponudu za meč "Rising Stars" pogledajte >>> OVDE.

 

>>> Sve o All Star meču na kojem večeras igra Nikola Jokić (VIDEO)

 

Već u subotu uveče, Jokić će učestovati u izazovu veština (dribling, dodavanje, šutiranje). Ukoliko odlučite da stavite novac na Nikolu, kvota je 10.0, koliko je i na igrača Sakramento Kingsa, Demarkusa Kazinsa. Najveći favoriti su i Tomas i Vol, i ponudu za Skill Challenge ćete videti klikom >>> OVDE.

 

Celokupnu ponudu za sve utakmice i takmičenja na All Staru naći ćete klikom >>> OVDE.

 

baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA