≫ 

Bane Ivanović poznaje tim Gruzije i svestan je da neće biti lako: Ovo je najbitniji meč u kvalifikacijama!

Kapiten Srbije ističe da će Orlovi ići na pobedu, a isto mišljenje deli i Nemanja Matić

  • 4

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

- Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utamice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove - rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

>>> Fantastična vest za reprezentaciju! Srpski Ibrahimović dobio dozvolu FIFA da igra za "Orlove" (VIDEO)

>>> Ovim rečima se Muslin obratio Đurđeviću kada ga je dočekao na okupljanju reprezentacije

Prema njegovim rečima svi, uslovno rečeno favoriti, računaju sa maksimalnim brojem bodova protiv Moldavije i Gruzije.

- Ovom utakmicom možemo da završimo dobar deo posla. Poznajem njihov tim, biće teško. Ne volim da pričam o tome i govorim da smo favoriti. Ako jesmo, na terenu moramo da pokažemo. Meč nam donosi mnogo i moramo da iskoristimo takvu šansu - poručio je defanzivac Zenita.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Matić, doskorašnji Ivanovićev klupski drug u Čelsiju, istakao je da pobeda u Gruziji neće izmaći ukoliko ekipa bude ponovila dobre stvari iz Velsa.

- Nikada ne idemo na remi, ko god da je protivnik. Naravno, ne znači da ćemo da se plasiramo ako pobedimo, ima još da se igra, ali ovo bi mogla da bude prelomna utakmica - bio je jasan Matić i dodao da prija kada čuje da se za njega interesuje Barselona, ali da je u potpunosti skoncentrisan na obaveze u Celsiju i borbu za titulu u Premijer ligi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jimmy

    20. mart 2017 | 14:16

    Reče nikad ne idu na remi... Dragi Bane da li si ikad pogledao igru naše reprezentacije preko malog ekrana pošto očigledno nije isto sa terena? Druže moj mi nikad ne igramo na pobedu ali ni protiv koga. Igramo takav antifudbal da je to bolno za gledati. Patite se u najjednostavniji aspektima fudbalske igre, od iznošenja lopte pa do najosnovnijih pasova. Kretanje bez lopte i proigravanje u prazan prostor, dupli parovi i ubitacni kobtranapadi apsolutno ne postoje u našoj igri već 8 godina. Misli malo o tome. Fudbal je igra nadigravanja a mi smo jedni od retkih koji mozgaju i kalkulisu svaki put i protiv svakog protivnika. Nažalost.

  • Inner city firm

    20. mart 2017 | 16:52

    Pa to je Gruzija, Gruzija bre a ne Portugal, nemate bre pojma, takve reprezentacije treba da dobijamo 2:0 ili 3:0 lagano, imamo kvalitet nego ste vi manekeni, dosli ste da se sepurite i da trckate okolo, zato vas narod i ne podrzava

  • jovance

    21. mart 2017 | 11:19

    Dali postoji neka reprezentacija sastavljena od divljaka Iz Afrike a da nebi rekli bice tesko ko je nama Visé lak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA