Čovićev apel Delijama pred meč sa Olimpijakosom: Poštujem bratske odnose, ali navijajte za Zvezdu!

Predsednik crveno-belih se nada da će navijači prepoznati trenutak

  • 21
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos, navijači Foto: Marko Todorović

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović obratio se navijačima svog kluba uoči utakmice Evrolige protiv Olimpijakosa. Poznato je da između dva kluba, a posebno među najavatrenijim pristalicama, vladaju bratski odnosi, ali je Čović ovoga puta pozvao navijače da svim srcem budu uz Zvezdu, naročito ako duel bude neizvestan.

>>> Trener Budućnosti poželeo Radonjiću i Zvezdi sve najbolje u Evroligi (VIDEO)

- Razumem i vrlo poštujem odnose koje naši navijači imaju sa Olimpijakosom i Spartakom iz Moskve, i poštovanje koje međusobno gaje između sebe. U životu sam uvek želeo da dobijem utakmicu i stavljao potrebe svog kluba na prvo mesto. Protiv brata i najboljeg prijatelja sam upravo najviše i želeo da dobijem basket.

- Zato očekujem da naši navijači, kao i uvek, da budu uz navijače Olimpijakosa i u sredu, ispune dvoranu do posledneg mesta, ali takođe očekujem da prepoznaju trenutak, posebno ako budemo igrali rezultatski neizvesnu utakmicu, kada treba da budu uz naše momke, da im pomognu navijanjem da dođu do rezultata, koji nas zaista dovodi do praga velikog uspeha, ali nam donosi i novu finansijsku injekciju, koja je u trenutku kada se suočavamo sa mnogim problemima – preko potrebna.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mi do sada nismo pobedili Olimpijakos, ali i mnoge druge do sada nismo pobeđivali, pa smo ih sada pobedili. Kao prava braća, očekujem iz svih grla navijanje za Crvenu zvezdu - rekao je Nebojša Čović.

Karte za utakmicu Crvena zvezda mts – Olimpijakos puštene su u prodaju u svim poslovnicama Eventima u ponedeljak u 12 časova, a duel je na programu u sredu 22. marta od 19 časova. Poseban problem za Zvezdu predstavlja to što će biti bez jednog od svojih ključnih igrača.

Pogledajte kako je to izgledalo kada su prethodnog puta navijači grčkog tima došli u Arenu na meč Zvezda - Olimpijakos. Podsetimo, tada su najvatrenije pristalice Zvezde pred meč apelovali da se ne zviždi igračima Olimpijakosa, i uglavnom se moglo čuti zajedničko navijanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    20. mart 2017 | 14:28

    Tako i treba. Sve je to lepo, da navijas za pravoslavnu bracu. Ali Zvezdi treba pobeda, a njima nista ne znaci!!!

  • Mrki

    20. mart 2017 | 14:17

    Kakva crna braca,svaki put nas razvale

  • Delija

    20. mart 2017 | 14:43

    Red je da padnu i oni. NAPRED ZVEZDO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA