≫ 

Bio je dete Partizana u koji se vratio kao veliko pojačanje, a znate li da je ovaj bivši reprezentativac završio karijeru? (VIDEO)

Sećate li se momka koji se vratio u Humsku 2012. godine?

  • 4

Odigrao je svega osam utakmica za Partizan kada je na leto 2012. kao slobodan igrač stigao u Humsku, da bi dogodine raskinuo ugovor i potpisao jednogodišnji ugovor sa iranskim Estegalom, prema kom je bila predviđena zarada od 200.000 dolara.

Fanatičnim navijačima Partizana bi ova rečenica bila dovoljna da se sete Gorana Lovrea, veziste koji je prošao sve omladinske selekcije crno-belih. Da li ste znali da je završio karijeru?

Igrao je za mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore na Evropskom prvenstvu 2004. u Švedskoj, kada je učestvovao i na Olimpijskim igrama u Atini.

Sa 16 godina otišao je u Anderleht, gde je debitovao u sezoni 2001/2002, a onda 2006. odlazi u Groningen. Tu je bio standardan četiri godine, i postigao je 23 gola na 128 utakmica.

Usledila je kratka epizoda u engleskom Barnsliju, a po povratku u Partizan se nije najbolje snašao. Za njega se interesovao i nemački niželigaš Manhajm.

Odlučio se za Iran, gde se nije dugo zadržao.

- Tada sam se jedva spasao, čak su mi i pasoš oduzeli da ne bih mogao da napustim zemlju, a da prethodno ne raskinem ugovor s klubom. U jednom trenutku sam mislio i da ću verovatno završiti u nekom kanalu, da će me mrak progutati, ali, srećom, na kraju se sve dobro završilo zahvaljujući našem ambasadoru u Iranu - rekao je Lovre svojevremeno za "Alo".

U januaru 2014. godine, fudbaler rođen 23. marta 1982. u Zagrebu, potpisao je za nemački Ulm, da bi već u julu završio karijeru.

>>> Došao je u Zvezdu kao veliko pojačanje, a pojma nemate da je završio karijeru! (VIDEO)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA