Konačno je jedan košarkaš Zvezde iskreno progovorio i otkrio istinu o atmosferi u Areni (VIDEO)

Marko Simonović bio je veoma raspoložen za igru u Železniku i istakao da je atmosfera bila sjajna

  • 16
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Marko Simonović je bio prezadovoljan posle pobede nad ekipom Budućnosti u ABA ligi, a posebno ga je ipmresionirala atmosfera u Železniku, gde su navijači Zvezde napravili paklenu atmosferu za protivnika, dok su njima dali krila.

Često se među navijačima Zvezde vodi polemika da li je bolje za klub da igra u Areni ili Pioniru. Uglavnom su košarkaši izbegavali odgovor ili stidljivo govorili da je bolje u Pioniru. Sada je dilema bila Arena ili Železnik, a sudeći po izjavi Marka Simonovića, uprava kluba je napravila dobru odluku da se meč igra u Železniku.

>>> Aj izađi napolje: Gordić zvao navijača Zvezde ispred hale jer ga je prozivao celu utakmicu (VIDEO)

>>> Suad Šehović o brutalnim uvredama Delija u Železniku: Sve je to normalno, uživao sam (VIDEO)

- Dobra je bila utakmica, ali smo se i dobro za nju pripremili. Iskoristili smo ono malo vremena što smo imali da se pripremimo na pravi način, a iskoristili smo i dobru atmosferu u hali. Hvala navijačima od srca. Izgubili smo dve utakmice za celu sezonu ABA lige, zaslužili smo finale - rekao je Simonović, i odmah se osvrnuo na naredni izazov i meč godine protiv Darušafake u Istanbulu za Top 8 Evrolige:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nema pauze. Prvo nas čeka Darušafaka, pa ABA finale. Darušafaka je tim napravljen za vrh Evrolige. Svaka nama čast što smo došli u priliku da igramo sa njima za plasman u Top 8. Probaćemo da što bolje odigramo tamo, muški. Oni imaju 12 odličnih igrača, pravu legiju stranaca, a Vonamejker im je najbolji, pravi vođa - istakao je Simonović.

Simonović, koji je ubacio tri trojke u majstorici, osvrnuo se i na to da je "cela sezona stala u jednu utakmicu".

- Sad je tako bilo sa Podgoričanima. Svaka sezona staje u jednu utakmicu. I u reprezentaciji je tako sa četvrtfinalnim nastupom. Dobro nas je trener Radonjić pripremio. Rasteretio nas je i skinuo pritisak. Sve vreme smo gradili rezultat i to radimo cele sezone, pa i u Evroligi. U dva minuta smo uspeli da ih 'prelomimo', to smo iskoristili i uspeli da trijumfujemo - poručio je Marko Simonović, koji je protiv Budućnosti postigao 14 poena.

Pitali smo ga na kraju da uporedi u kojim halama je najbolja atmosfera koju prave navijači Zvezde i da ih rangira od 1 do 3.

- Pionir, pa Železnik, pa Arena. I Arena je super, ali kada bude 22.000-23.000 navijača, pa bude haos. Ovo u Železniku je bilo stvarno sjajno, hvala im još jednom od srca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    5. april 2017 | 15:30

    Predsednik kluba Covic igraju u Zelezniku a ljute se kad ih zovemo FMP. E moji gani...

  • Gox

    5. april 2017 | 13:42

    Zar oni ne bojkotuju jadransku puna hala svaki put ko je ovde lud koga lazete..

  • GROBAR spalio Đenku

    5. april 2017 | 16:08

    Cuj ,,ovo je u Zelezniku bilo sjajno".Uf jest mi tesko napunit dvoranu od 3000 mjesta.Kad ne budete mrdali kos,javite se.Za sad ste dno dna po fer- pleju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA