NAJPOTRESNIJI TRENUTAK DERBIJA TV KAMERE NISU SNIMILE: Zbog ovoga što je Leonardo uradio poštovaće ga i najokorelije Delije (VIDEO)

Brazilac pokazao fer-plej, ali pre svega ljudskost i pomogao fudbaleru večitog rivala koji se borio za dah

  • 27
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako je tokom 154. Večitog derbija bilo mnogo tenzije na samom terenu, ali i po njegovom završetku, kada je umalo došlo do tuče igrača Zvezde i Partizana ispred svlačionice, mogao je i da se vidi primer pravog sportskog fer pleja, ali i ljudskosti.

>>> KANGA URADIO NEOPROSTIVO: Ovo je pravi razlog sukoba fudbalera Zvezde i Partizana ispred svlačionice! (VIDEO)

>>> Snimak sukoba iz drugog ugla: Fudbaleri Partizana se, uz psovke, zaleteli ka svlačionici Zvezde (VIDEO)

U glavnoj ulozi bio je Partizanov junak Leonardo, koji je sa dva gola rešio derbi. Ovoga puta je prvi pritrčao u pomoć Ričmondu Boaćiju, kada je video da je situacija prilično kritična, kada je Zvezdin napadač nakon jednog jakog duela ostao bez vazduha.

Iako je na TV prenosu delovalo bezazleno, naša kamera je bila na svega nekoliko metara udaljenosti i mogli smo iz najboljeg ugla da vidimo da je Boaći bio u priličnom problemu. Čak su ga i Zvezdini lekari obrnuli na bok, kao u situacijama kada se ljudi onesveste, ne bi li se sprečilo da proguta jezik i uguši se.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Boaćiju je isteran vazduh i nije mogao neko vreme da dođe do daha, a Leonardo je pokušao da mu pomogne tako što je skinuo svoj dres i počeo da ga hladi. Ubrzo nakon toga i uz reakciju Zvezdinog medicinskog osoblja Boaći se povratio i mogao je nakon toga da diše.

>>> Ni Nikolić ni Grof 10 sekundi nisu trepnuli, kada je navijač uzeo reč na konferenciji za medije (VIDEO)

>>> Leonardo se posle gola okrenuo ka Severu, a ova njegova gestikulacija je razbesnela Delije, rezervne igrače Zvezde i Marka Grujića (VIDEO)

Leonardo je i tada još bio s njim, masirao mu je vrat dok su ga lekari polivali vodom, zatim ga je pitao ga jel dobro, i na kraju ga je pozdravio.

Za razliku od Leonarda, potez Grobara sa istočne tribine i nije bio za pohvalu, jer su u trenucima dok se Boaći borio za vazduh, počeli da pevaju ''Onesvesti se, onesvesti se''.

Pogledajte kako je izgledala cela situacija:

Daljinac baner

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA