≫ 

Navijači Zvezde pitaju gde je crveni karton za Leonarda u derbiju, Grobari odgovaraju sa "pitajte Sava Pavićevića" (VIDEO)

Navijači Zvezde smatraju da je sudija oštetio crveno-bele, a navijači Partizana im objasnili sličnu situaciju od pre par godina

  • 29

Navijači Zvezde i Partizana vode rat na društvenim mrežama posle 154. večitog derbija u kojem je Partizan pobedio 3:1.

 

>>> NAJPOTRESNIJI TRENUTAK DERBIJA TV KAMERE NISU SNIMILE: Zbog ovoga što je Leonardo uradio poštovaće ga i najokorelije Delije (VIDEO)

 

Najpre su Delije izrazile su nezadovoljstvo zbog situacije na večitom derbiju kada sudija Danilo Grujić nije dosudio faul za Zvezdu u 50. minutu kada je Leonardo, kako smatraju, udario Abrahama Frimponga i za to prošao nekažnjeno.

 

Da mu je sudija Grujić pokazao samo žuti karton, to bi Brazilcu bila druga opomena i automatski i isključenje. Čudi da Grujić nije sankcionisao ovo kao prekršaj za karton.

 

Ovo se desilo u 48. minutu posle izjednačujućeg gola Zvezde:

 

 

Ali, ni Grobari nisu ostali nemi na ove poruke navijača Zvezde. Oni su se pitali što nije sviran penal za Partizan kada je Pavićević pokosio Ninkovića i skoro ga onesvestio u kaznenom prostoru na derbiju od pre nekoliko godina.

 

Pogledajte kako je to bilo:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lira....

    19. april 2017 | 21:50

    Na zalost...vi se vise nista ne pitate.Napred Partizan.

  • Rops

    19. april 2017 | 22:49

    Zašto nije frimpong dobio žuti karton kad je pokosio leonarda kod prvog gola? Posle je svakako dobio još jedan žuti

  • Lazar M

    19. april 2017 | 22:55

    Kme kme, a kanga je trebao dobiti bar 3 direkna a da ne govorim o ostalim ragbistima koji su imali zute. Pokrijte se po usima i tisina malo je falilo i petardu da dobijete. Popijte 3 u 1 da smirite zivce malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA