Srpski klubovi planirali da nameste mečeve, FSS ih opomenuo i sprečio veliku bruku!

Savez uputio opomenu klubovima koji su planirali da nameste meč

  • 7

Fudbalski savez Srbije, sprečio je bruku oko nameštanja utakmica domaćeg plej-ofa i plej-auta Superlige, saznaju Večernje novosti.

 

Prema saznanjima "Novosti", nekoliko domaćih kladionica, koje imaju ugovore sa FSS, UEFA i FIFA, su na vreme upozorile da se nešto čudno dešava. Da se primaju abnormalno velike uplate, a bruka je sprečena tako što su čelni ljudi našeg saveza na vreme uputili opomenu akterima "sumnjivih" utakmica da im prete drakonske kazne ukoliko se obistini scenario koji su predosetili "bukmejkeri".

 

Naime, velikom broju kladionica je bilo sumnjivo da će u mečevima plej-ofa Voždovac pobediti Javor (sa 2, kvota se strmoglavila na 1,30), da će Mladost u Lučanima izgubiti od niškog Radničkog (2,80 - 1,30, na većini svetskih kladionica na ovaj meč je bilo nemoguće klađenje), a da će Vojvodina uz manje muke savladati Napredak (1,65 - 1,35). U plej-autu su bile "viđene" pobede Bačke nad Novim Pazarom (1,75 - 1,35) i Čukaričkog nad Radnikom (1,55 -)

 

Jedine prognoze koje su se obistinile su na mečevima Vojvodina - Napredak 2:1 (gol u 93. minutu) i Bačka - Novi Pazar 4:0.

 

Printskrin: Youtube/Aven Romalen, Telegraf

Printskrin: Youtube/Aven Romalen, Telegraf

 

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    20. april 2017 | 00:55

    Kakav gol Vojvodine u 93. ? Iz debelog ofsajda i bez strucnjaka koji ce da kazu da sudije prave greske i u LS

  • Severac

    20. april 2017 | 06:11

    I šta ćemo sada pošto nisu došle tzv nameštene utakmice....ajde da optužimo ove sto obaraju kwote, da su pokušali da navuku narod da igra na Radnički iz Niša! Za tri vezana prelaza Partizana reč jednu ne napisaste

  • Cibi

    20. april 2017 | 08:46

    Obratite gospodo pažnju na Krusevac,pošaljite Mazica a ne Maje,Danila i druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA