≫ 

Kako će Zvezdin migrantski talas iz Afrike izgledati u 10. sezoni kupanja? 6 brutalnih izjava Partizanovog novinara o večitom rivalu (VIDEO)

Voditelj i urednik Partizanove televizije, Željko Pantić, imao seriju komentara na račun crveno-belih koje će sasvim sigurno iznervirati tabor iz Ljutice Bogdana

  • 75
Printskrin: Youtube/DanasConferences Printskrin: Youtube/DanasConferences

Votitelj Partizan TV-a, Željko Pantić, bio je posebno raspoložen nakon 154. večitog derbija u emisiji Partizanovog vesnika, čiji je on urednik. Nadahnut pobedom nad Crvenom zvezdom, imao je i neke brutalne, može se reći i ponižavajuće komentare na račun večitog rivala, naročito prema njihovim strancima.

>>> Prozivanje Delija i Grobara zbog Miroljuba Petrovića: Ovo je jedina parola na koju je Sever odgovorio (VIDEO)

Povod za razgovor bila mu je izjava Zvezdana Terzića pre nekoliko meseci, kada je rekao da Zvezda ne zove svoje strance po nadimcima i ne tepa im, te da je to iznad nivoa kluba u Ljutice Bogdana. Usledio je odgovor Pantića, a nakon toga su se samo nadovezivale nove izjave.

1 - PORUKA ZA TERZIĆA

Printskrin: Redstarbelgrade Printskrin: Redstarbelgrade

U pokušaju da se Ivica Iliev i Partizan ponize, generalni direktor Crvene zvezde rekao je, gotovo posprdno, da oni svoje strance ne zovu Evi, Leo, Ici, Mici... bio je to pokušaj da se kaže da Partizan veštački naduvava te strance. Partizan ima strance kojima navijači pevaju, a postoji li u Zvezdi igrač kome oni mogu da pevaju?

2 - U ZVEZDI JE PRAVI MIGRANTSKI TALAS IZ AFRIKE

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U Crvenoj zvezdi ne da ne mogu da zovu svoje strance Evi, Leo, Ici, Mici, Cici... nego oni ne mogu da im popamte imena. To je pravi migrantski talas iz Afrike koji je zapljusnuo naše obale u kome oni prosto ne mogu da pohataju koga su sve doveli. Došao je neki Ronaldo iz Leverkuzena, pa otišao u OFK Beograd, neki levi bek iz Brazila.

3 - NAVIJAČI ZVEZDE PRIŽELJKUJU PARTIZANOVU TITULU, DA SE NE BRUKAJU U EVROPI

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mnogi navijači Zvezde, kada vide kako su brutalno poraženi od Partizana, priželjkuju da sebe poštede novog, 10. uzastopnog poniženja u Evropi. Jer zadovoljstvo iz šampionske titule kojoj će se svi smejati nakon ovog derbija, u te ubedljive pobede i preokrete niko neće verovati.

4 - IMA I NAVIJAČA PARTIZANA KOJI SE RADUJU ZVEZDINOJ JUBILARNOJ SEZONI KUPANJA

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Postoje i navijači Partizana koji iz čiste zluradosti priželjkuju da jubilarna sezona kupanja bude posebno spektakularna, da se možda nikada slabiji tim, koji se gura da bude šampion, na kraju ne nađe u situaciji da ispadne odmah u 2. kolu kvalifikacija za LŠ, što se nikada u istoriji našeg fudbala nije desilo.

5 - AKO ZVEZDA BUDE ŠAMPION ZAHVALJUJUĆI AUTU OD POLA METRA, TO ĆE IMATI SVOJE POSLEDICE

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Očekuje se da Partizan preostalih 9 utakmica, računajući i Kup završi trijumfalno, a osvoji li neko uprkos svemu tome titulu, bude li neko šampion zahvaljujući autu od pola metra u prethodnom derbiju, mislim da će to imati svoje posledice.

6 - NAVIJAČI PARTIZANA NEĆE NA ODMOR, DA BI VIDELI ZVEZDINU ODBRANU U EVROPI

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Među navijačima Partizana, onim malo zluradijim, ima i onih koji neće ići na odmor, jer ih zanima kako će se ponašati ova odbrana Zvezde u Evropi.

Pogledajte i celu emisiju, gde je takođe i intervju sa jednim od junaka derbija, Leandrem Tavambom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    20. april 2017 | 11:47

    ..moji kom. su bili: "..-Broj stranaca u crvenom 'stubu' srama i zla srb. je toliki, da 'obicnan covek' pomisli kada ih ugleda, u najmanju ruku, da je na 'liniji fronta' negde na 'bliskom istoku'...!!! .!. XXAAXXAA .!......ili ..Azilanti na sve strane, bez'te s'MRAKaneee .!. XXAAXXAA .!...ili ...-FK 'Potencijalni napadaci', ALI ISIS drzave 'Internacionalci' !!!

  • djoz

    20. april 2017 | 12:21

    Objasnio im covek. Odma su izasli iz rupa da komentarisu.

  • Пфк

    20. april 2017 | 11:07

    Пантић је класична вучелина марионета и потрчко, али ми је драго да је испрозивао ове цигане а посебно др терзу! Иначе на вашем порталу изађе дневно минимум 5 вести о петокраки и њеним навијачима фантастичној атмосфери на баскету која траје док не прође химна ЕЛ а, после тога позоришна атмосфера!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA