Ovakav pogodak nije sramota primiti: Orlići odigrali nerešeno protiv Uzbekistana, gosti postigli evrogol (VIDEO)

Meč u Staroj Pazovi završen rezultatom 2:2

  • 0

Mlađa omladinska selekcija Srbije odigrala je 2:2 sa Uzbekistanom tokom priprema za prvi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

Srbija, koja je pobedila u prvom meču ovog protivnika,  povela je u ranoj fazi utakmice, posle prekida, a pred golom gostiju najbolje se snašao Dušan Joković.

Uzbekistan se pokazao kao veoma dobar rival, a preokret je najavio sjajnim golom Saidazimov. Početak drugog dela pripao je takođe gostima koji su dobro kombinovali, a konfuziju u našoj zadnjoj liniji iskoristio je u 50. minutu Muidinov.

Naši momci su došli do izjednačenja posle novog prekida, ovoga puta iz jedanaesterca, a strelac je bio Joveljić.

Ovu generaciju naših igrača očekuju nove dve provere u maju kada će u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi gostovati reprezentacija Češke. U prvom krugu kvalifikacija za plasman na EP Srbija se nalazi u Grupi sa Republikom Irskom (domaćin turnira), Azerbejdžanom i Kiprom, a mečevi se igraju u oktobru.

SRBIJA:Đekić, M.Ilić (od Maskimović), Đorđević (od 66. Popović), D.Jovković (od 90. Kojić), S.Ilić (od 60. Terzić), Petrović, Stanojev (od 60.), Meletios, Joveljić, L.Nikolić, Živković (od 60. V.Jovković).

UZBEKISTAN:Kiličev, Satov, A.Jokubov (od 46. Muidinov), Izatov, Saidazimov (od 46. Sobirjonov), Kenibaev, I. Julodošev, Jumakulov (od 80. Sagdulaev), Askarov, Abdusalomov (od 62. R.Juldošev), Ahmedov.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA