≫ 

Grmljavina u Madridu: Real na Atletiko u polufinalu Lige šampiona, Juve ide na Monako!

Izvučeni parovi polufinala elitnog evropskog takmičenja

  • 13

Poslednje "mešanje" kuglica za ovu sezonu zakazano u sedištu UEFA Nionu tačno u podne dalo je odgovor na pitanje ko su polufinalisti ovogodišnje Lige šampiona.

 

PAROVI POLUFINALA:

 

REAL MADRID - ATLETIKO MADRID

 

MONAKO - JUVENTUS

 

Prve utakmice igraće se 2. i 3. maja, a revanši su 9. i 10. maja.

 

Finale se igra na "Milenijum" stadionu u Kardifu 3. juna.

 

>>> Kako je milionski razvod vlasnika promenio klub: Sve o Monaku, senzaciji koja je do vrha napunila mrežu Sitija i Dortmunda! (VIDEO)

 

Dakle, u polufinalu ovogodišnje sezone gledaćemo reprizu prošlogodišnjeg milanskog finala u kome je Real savladao gradskog rivala, i ispred nosa mu uzeo "ušati pehar", jedanaesti put u istoriji kluba.

 

Dvostruki prvak Evrope Juventus, vlasnik najbolje odbrane u Ligi šampiona, u prvoj utakmici biće gost najprijatnijem iznenađenju takmičenja Monaku i njegovoj ofanzivnoj filozofiji. Biće jako zanimljivo videti da li udarne pesnice francuskog tima Radamel Falkao i senzacionalni tinejdžer Kilijan Mbape imaju municije i za gotovo neprobojni zid pred golom Bufona koji ni jedna Barselona nije mogla da probije.

 

Italijanski šampion ima priliku da ponovi rezultat iz sezone 2014/2015. kada je igrao finale takmičenja, u kome je poražen od Barselone.

 

Kneževi će takođe pokušati da ponove uspeh iz 2003. godine kada su se plasirali u finale u kome su izgubili od Murinjovog Porta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA