Radonjić o fudbalskom ratu Zvezde i Partizana...

Trenera košarkaša crveno-belih pitali o aktuelnim zategnutim odnosima fudbalskih sekcija

  • 13

Fudbalski rat koji se sa terena preneo na saopštenja naša dva najveća kluba Zvezde i Partizana dostiže vrhunac u trenutku kada se i košarkaši dva naša najpopularnija kluba spremaju za međusobni duel.

Zato je i ambijent pred novi meč pod obručima crveno i crno-belih dodatno podgrejan, a o tome su novinari pitali trenera šampiona Dejana Radonjića posle rutinske pobede nad Spartakom u 8. kolu Superlige.

- Ja sam trener košarkaškog kluba i ne pratim to puno. Isključivo se bavim košarkom i očekujem atmosferu kakva je uvek u mečevima između Zvezde i Partizana. Spremamo se za to i to nije iznenađenje.

Večiti derbi protiv Partizana igra se u četvrtak sa početkom od 19 sati.

- Kada bude došlo vreme, ponovo ćemo konstatovati ono što je sasvim realno kada su mečevi protiv Partizana u pitanju. Ovog puta će na značaj meča dodatno uticati to što je borba za prvu poziciju na kraju regularnog dela takmičenja.

Radonjić je dodao da je Branko Lazić "u treningu", ali da ne radi punom snagom, tako da još uvek nije siguran koliko će moći da pomogne ekipi u četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    15. maj 2017 | 23:47

    Podhitno ga deportovati u crnu goru da prisustvuje ulazku u nato a kartu mu dati samo u jednom pravcu! Ima srbija dosta dobrih kosarkaskih trenera!

  • boki

    16. maj 2017 | 08:47

    Jedini gospodin iz Zvezde za koga znam!Cudo mora da se desi,pa da Zvezda ne uzme triplu!Mada,ja se ne uzbudjujem zbog toga!Trinaest godina dominacije je dobra zaliha!Krivo mi je sto se nije nasao neki covek da finansijski uzdigne Partizan za sve te godine!Steta!

  • CileKg

    16. maj 2017 | 17:33

    Dok je Radonja trener niko nema sanse da da nas skine sa trona u regionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA