Neverovatan potez Zvezde posle Partizanove titule: Na Marakani upisali pehar više od crno-belih! (FOTO)

Crveno-beli računaju i titulu iz 1946. godine, koja zvanično nije priznata

  • 77

Partizan je osvojio 27. titulu prvaka Srbije nakon što je u poslednjem kolu Superlige savladao Mladost iz Lučana sa 5:0, pa se tako izjednačio sa Crvenom zvezdom po broju šampionskih pehara u fudbalu.

Bar je tako zvanično. Međutim, očigledno da Zvezda ima drugačiju računicu i da vodi neku svoju statistku. Naime, ako uđete na sajt Crvene zvezde, naićići ćete na podatak u odeljku ''istorija'' ''šampionati'', da Zvezda ima 28 titula.

To je zato što su na zvaničnom sajtu uračunali i titulu iz 1946. godine, za šta su ove sezone pokrenuli inicijativu, međutim ona zvanično (još) nije priznata, a pitanje je i da li će biti.

Međutim, Zvezda ju je očigledno već uračunala. Doduše, u samom vrhu sajta gde su iscrtani svi pehari, pored pehara koji označava titule prvaka i dalje stoji broj 27.

Printskrin: Crvenazvezdafk.com Printskrin: Crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    21. maj 2017 | 21:56

    Sakupljaci sekundarnih sirovina sta da radimo sa vama?Vi ste kolektivno otisli u k....!Evo imate 30 titula i Terza je kralj i Keba i Komar i Krcun i kupate se redovno

  • Cibi

    21. maj 2017 | 21:54

    Kad dr krene da broji stigne do Zabele.

  • Vosa

    22. maj 2017 | 00:35

    Zvezda s Terzicem postaje mali pilicarski klub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA