≫ 

Đorđević pozvao Jokića i Marjanovića i PET iznenađenja! (FOTO)

Selektor košarkaša Srbije saopštio je spisak kandidata za Eurobasket ovog leta u Turskoj

  • 22

Selektor košarkaša Srbije, Aleksandar Saša Đorđević objavio je širi spisak kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo ( 31. avgust – 17. septembar).

Srbija će igrati u grupi D u Istanbulu sa ekipama Turske, Rusije, Letonije, Velike Britanije i Belgije.

UŽIVO: Evo ko je na spisku Saše Đorđevića za Eurobasket! (LIVESTREAM)

Za neke očekivano, za neke iznenađenje, ali na spisku se našao u Nikola Jokić, centar Denvera, koji je prethodnih meseci zabrinuo javnost izjavom da nije siguran da li će moći da igra za Srbiju, jer mora da se spremi za NBA sezonu.

Ipak, Đorđević ga je stavio na spisak od 24 kandidata, što ne mora da znači ništa, jer će sad da uslede razgovori sa igračima i postoji mogućnost da na skraćenom spisku Jokića ne bude.

Sa druge strane pozvan je Boabn Marjanović koji je prethodne dve godine bio van reprezentacije zbog svojh problema (povreda 2015, potpis ugovora 2016 godina)

Tu su takođe i Ognjen Kuzmić, kao i Branko Lazić te Ognjen Dobrić i Aleksa Radanov kao iznenađenja, zatim posle nekog vremena i Vladimir Lučić. Kako je i očekivano na spisku nema Stefana Markovića koji je prošle godine rekao da se povlači iz nacionalnog tima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(J. Milivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko rema

    19. jun 2017 | 10:28

    Svaka cast za Marjanovica, s'njim smo paklena masina!

  • Srbija

    19. jun 2017 | 12:17

    E ovo je reprezentacija Srbije i zamolio bih Grobare i Delije da nas poštede svojih navijačkih komentara. Smarate više, sve isto u krug vratite...

  • Kip

    19. jun 2017 | 11:49

    Samo Birčević iz Partizana, a dje su vam Novica "Ubica", Hečer, Marinković trojkaš koji pogodo svaku osmu trojku, Luković koji samo skakuće kao kengur u reketu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA