≫ 

Šta li im je to spremio? Đorđević se đavolski nasmejao kada je najavio pripremne mečeve: Igračima će se to jako svideti (VIDEO)

Kada su u pitanju pripremne utakmice, naši košarkaši će početi utakmicom u Kraljevu

  • 7
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Srbije će se 20. jula okupiti za početak priprema pred Eurobasket, a selektor Saša Đorđević saopštio je širi spisak od 25 igrača.

Kada su u pitanju pripremne utakmice, naši košarkaši će početi utakmicom u Kraljevu, u novoj Hali sportova, protiv univerzitetske selekcije, 2. avgusta.

- Posle toga se vraćamo na tri-četiri dana što će se igračima jako svideti... na Kopaonik - kroz zagonetan osmeh je rekao Đorđević na konferenciji, a onda nastavio sa planom:

- Onda od 11. do 13. avgusta imamo Trofej Beograda, gde su Grčka i Crna Gora protivnici. Od 17. do 20. avgusta idemo u Hamburg, učestvujemo sa Nemačkom, Poljskom i Rusijom. Direktno iz Hamburga idemo za Atinu, na Akropolis kup, na kom dugo nismo bili. Izuzetno je bio jak turnir i siguran sam da će biti proba za sve nas. Učestvuju Grčka, Italija, Grzuzija i mi, od 23. do 25. avgusta. Vraćamo se u Beograd, bićemo tu još par dana, i onda 30. krećemo za Istanbul - zaključio je Đorđević.

Srbija će na EP, koje se održava od 31. avgusta do 17. septembra, igrati u D grupi u Istanbulu sa Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    19. jun 2017 | 13:58

    Grci ce biti dosta jaki imaju 2-3 igraca iz NBA. kostas valjda tako,onaj u sakramentu, a i nije neki,ima neki novi sa univerziteta,prava zver,ako ga budu zvali,i imaju najboljeg mladog igraca u NBA janisa adetakumba ako sam pogresio prezime,izvinjavam se na gresci

  • ...

    19. jun 2017 | 11:15

    Fale Muslin i Jelovac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA