Bajern je fenomenalnom fotkom demantovao da dovodi Ronalda!

Nemački klub je morao da reaguje na glasine

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Minhenski Bajern reagovao je maltene momentalno pošto su se pojavile informacije italijanske štampe da nemački šampion želi da dovede Kristijana Ronalda.

Portugalac se nalazi pod istragom zbog sumnje da je sakrio 14,7 miliona evra na Devičanskim ostrvima posle prihoda na lični imidž, što su kasnije demantovali njegovi zastupnici. Golgeter je odluku o odlasku iz redova šampiona Španije i Evrope saopštio predsedniku Reala Florentinu Perezu.

- Ronaldo u Bajernu? To je novinarska patka. Rumenige odbacio sve navode medija - piše u tvitu Bajerna, ilustrovanom klupskom gumenom patko, nazvanom "Franz the Bayern duck".

- Navikli smo da nas često pominju u spekulacijama tokom prelaznog roka. Generalno ne komentarišemo glasine, ali u ovom slučaju, hoću da budemo postpuno jasni kad je u pitanju Kristijano Ronaldo: Ova glasnija je porpuno neosnovana i u domenu mašte - poručio je predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA