Zemun ulazi u Superligu sa novom potpredsednicom!

Zemunci su rešili da ozbiljno krenu u pripreme za sezonu u Superligi

  • 3

Fudbalski klub Zemun vratio se u Superligu Srbije i rešio da ozbiljno krene u novu sezonu.

>>> Nema više seljaka sa njiva, blata i mirisa stoke: Zemun se vratio u Superligu posle 10 godina uz surovu poruku (FOTO)

Zemunci imaju novu potpredsednicu kluba Biljanu Ivković, što je presedna od kada je ovaj klub posle višegodišnje borbe u nižim takmičenjima izborio mesto medju najboljima u Super ligi.

Sa druge strane predsednik kluba Dragan Vukojičić je istakao da bez stabilnih sponzora nema ni dobrih uslova

- Daćemo sve od sebe da u sezoni koja dolazi sačuvamo status prvoligaša ali i da FK Zemun podignemo na još viši nivo, jer sada ulazimo na velika vrata i igramo sa najboljima - ovim rečima obratio se novinarima  Vukojičić.

On je svestan je da bez para nema uspeha u sportu pa je zato u prostorijama kluba potpisan prvi sponzorski ugovor izmedju FK Zemun i firme Delamode Balkans.

Mišo Božić, generalni menadžer Delamode Balkans kaže da im je čast da ostvaruju partnerski odnos sa klubom koji je pokazao zalaganje na svim nivoima i da je ovo logična saradnja jer su i oni vodili sličnu utakmicu sa svom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA