Varvari najavili gostovanje u Beogradu snimkom u kome vređaju Grobare: Počele provokacije pred duel Partizana i Budućnosti (VIDEO)

Društvene mreže već gore nakon što je u Nionu određeno da u 2. kolu kvalifikacija za LŠ međusobni duel igraju šampioni Srbije i Crne Gore

  • 10

Žreb za 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona doneo je balkanski derbi i duel Partizana i Budućnosti iz Podgorice. Ovakvom žrebu su se očigledno obradovali i jedni i drugi navijači, sudeći po aktivnosti na društvenim mrežama.

>>> Sve o Partizanovom rivalu: Trener Budućnosti želeo srpskog šampiona, milost saveza donela je titulu Crne Gore! (VIDEO)

>>> Neka Partizan na terenu dokaže da je favorit: Bivši igrač Zvezde najavio borbu sa crno-belima!

Grobari su odmah istakli da će se sada videti za koga Crna Gora navija, te najavljuju odlazak u Podgoricu u velikom broju, gde će im se takođe pridružiti veliki broj navijača Partizana koji žive u Crnoj Gori.

Sa druge strane, Varvari su na svojoj fejsbuk stranici najavili ''operaciju Beograd'' arhivskom fotografijom sa stadiona Partizana iz perioda dok su Srbija i Crna Gora bili jedna država, kada su došli na gostovanje u Beograd.

Uz nju su objavili i video na kome je pesma kojom vređaju navijače Partizana.

Prethodnih godina je između ove dve grupe bilo tenzija najviše tokom košarkaških utakmica u Morači, a jednom prilikom došlo je i do velike tuče Varvara i Grobara, kada su se navijači Budućnosti zaleteli ka pristalicama Partizana, i tom prilikom ka njima bacili baklje i stolice.

Prisetite se kako je ona izgledala:

>>> Sve o Partizanovom rivalu: Trener Budućnosti želeo srpskog šampiona, milost saveza donela je titulu Crne Gore! (VIDEO)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hipster..

    19. jun 2017 | 15:55

    Ovi su smesni..Cuj milogorci da budu pretnja nama Srbima..komedija.

  • Весна

    19. jun 2017 | 15:33

    Све дебил до дебила,криминалац до криминалца.Зато наша деца не могу на стадионе са родитељима

  • Srdjan

    19. jun 2017 | 15:56

    Uprava Partizana mora da napravi dogovor sa navijacima da sve protekne u miru, narocito u Podgorici da se ne bi ponovo Djukicu desio Mostar i Zrinjski. Sto se tice rezultata gledao sam Buducnost nikada slabija nije bila. Zeta sa kojom je Partizan igrao sa rezervnim timom na Zlatiboru je prema Buducnosti kao Real

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA