≫ 

Zvezda potpisala talentovanog juniora! (VIDEO)

Ranko Simović je član juniorske reprezentacije Srbije i sada je stekao pravo da potpiše prvi profesionalni ugovor

  • 4

KK Crvena zvezda mts nastavlja sa praksom da njeni juniori potpisuju profesionalne ugovore. Politika kluba je jasna da kroz mlađe selekcije, koje godinama unazad dominiraju u Srbiji i ostvaruju zapažene rezultate na nivou Evrolige, dobija igrače za seniorski sastav.

Posle nekadašnjih talentovanih juniora Tejića, Rebića, Gudurića, Simanića i ostalih sada je i mladi Ranko Simović potpisao seniorski ugovor

-Ranko Simović (18, 198cm) koji igra na poziciji beka i krila, stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana. Simović je sa crveno-belim juniorima osvojio titulu državnog prvaka i bio član tima koji je osvojio Evroligin kvalifikacioni turnir u Železniku i obezbedio plasman na Fajnal ejt Evrolige.

Takođe, Simović je član juniorske reprezentacije Srbije. On je zajedno sa saigračima iz juniorske selekcije Zvezde Aleksom Uskokovićem, Vukom Đorđevićem, Stefanom Momirovim i Zoranom Paunovićem dobio poziv na okupljanje u Kragujevcu. Prozivka selekcije Srbije do 18 godina zakazana je za sredu - navode crveno-beli na svom sajtu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA