Da li ovo znači da bivši igrač Partizana dolazi na Marakanu: Zvezdina uprava zaboravila da obriše ime pojačanja na tabli (VIDEO)

Crveno-belima na snimku praćenja žreba promakao detalj sa table za pojačanja

  • 18

Snimak reakcija uprave Crvene zvezde na žreb za Ligu Evrope doneo je i jedan interesantan detalj, koji na Marakani verovatno nisu želeli da otkriju.

Naime, na tabli, na kojoj očigledno Zvezdan Terzić i ostatak rukovodstva crveno-belih piše svoje transfer želje, nisu bila obrisana imena potencijalnih pojačanja.

>>> Bivši igrač Partizana, dva Srbina i nekadašnji dželat iz Černomoreca: Ko čeka Zvezdu za 2. kolo kvalifikacija? (VIDEO) (FOTO)

Tako se u jednom momentu u kadru našlo ime Radonjića, a jasno je da je u pitanju Nemanja Radonjić, bivši igrač Partizana, koji sada nastupa za Čukarički, kao pozajmljen igrač Rome.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mladi fudbaler važi za jednog od najtalentovanijih u svojoj generaciji, ali mu je najveći problem bila ''glava'' i to što je mnogo voleo izlaske, uz život koji nije prokladan sportisti, niti je zdrav.

Ipak, u poslednje vreme se prema određenim informacijama smirio, prestao je da izlazi i značajno je popravio svoju fizičku spremu, što je uslovilo i to da bude pozvan u mladu reprezentaciju Srbije.

Za po kuloarima kruže priče da je inače navijač Zvezde, a i nije nastupao za prvi tim Partizana, pa bi Delije dale zeleno svetlo za ovaj transfer. Kao potencijalno pojačanje Zvezde pominjao se i u nekoliko prethodnih prelaznih rokova.

Pogledajte neke od njegovih poteza iz prethodne sezone:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Владојло

    19. jun 2017 | 22:44

    "Делије дале зелено светло"?? Зар се и хулигани питају кога ће управа клуба да купује или продаје...

  • Ноле

    19. jun 2017 | 23:28

    Изем ти клуб у коме се навијачи питају за појачања.

  • Paramparcad

    19. jun 2017 | 22:07

    Jos jedan talentovani klinac koji je postao ljopac i iskompleksirani balvan od prerane slave i kompleksa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA