Novak tražio pomoć lekara: Imam problem koji me muči duže vreme

Đoković je tokom trećeg seta osetio bolove i morao je da zatraži pomoć lekara

  • 3

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Adrijanom Manarinom sa 3:0 u setovima, ali je tokom meča imao zdravstvenih problema.

>>> U Novaku proradio vulkan emocija: Burno proslavio osvajanje seta, pa promenio treću majicu za sat i po (VIDEO)

Sredinom trećeg seta Novak je osetio bol u ramenu i zatražio je pomoć lekara.

- To je problem koji me muči već neko vreme, ali uspevam da igram što je najvažnije, videćemo - rekao je Đoković posle meča sa Adrijanom Manarinom.

Sledeći rival našeg asa je Tomaš Berdih, a taj duel će biti na programu u sredu, što će biti veoma naporno za Đokovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mila

    11. jul 2017 | 22:28

    Niste vi normalni sa takvim komentarima kad vas boli nesto kao mala deca se vladate i koristite lenjost koja lezi u vas. Jadan nole igra dobro i godinama se drži broj jedan i broj dva i dalje se bori za koga za vas šta njemu treba više on je zaradio i sada u njegovim godinama da uživa i Nadal i Federer nemaju tolike loše komentare kao vi sto dajete za našeg Noleta treba da vas sramota. Bog neka ga blagoslovi za njegovo zdravlje prvo i posle redjace pobede samo napred polako ali sigurno ti si nas heroj najjači si od svih slavnih neka te isus čuva i tvoje najmilije

  • Aleks

    11. jul 2017 | 17:35

    Nole, ne prenemaži se kao tetka Jelena i Ana! Jednostavno priznaj da nemaš više kondicije i tehnike, a i čvarke, slaninu, kulene, Srpski pasulj ne jedeš,....vrijeme je za penziju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA