Vojvodina suspenduje fudbalera kog su napali navijači u svlačionici?!

Nikola Trujić se od incidenta u Slovačkoj nije priključio ekipi na treninzima

  • 1

Fudbalski klub Vojvodina mogao bi da suspenduje igrača Nikolu Trujića, koji je posle eliminacionog poraza od Ružemberoka u Slovačkoj napadnut od strane navijača.

Pojedini su ga hvatali za vrat i udarali u glavu kada su upali u svlačionicu posle utakmice, i od tada se fudbaler nije priključio ostatku ekipe na treninzima.

- Od tog incidenta izgubili smo svaki kontakt s Trujićem. Svi pokušaji da porazgovaramo i potražimo rešenje za novonastalu situaciju ostali su uzaludni, jer odbija da se javi bilo kome iz kluba. Od njegovog advokata saznali smo da je uplašen onim što mu se dogodilo u Slovačkoj i da zato ne želi da se vrati u Vojvodinu i nastavi da radi sa ekipom - rekao je član uprave Vojvodine Dragoslav Vuković za "Žurnal".

>>> Dok navijači napadaju fudbalere, Vojvodina najavila da će najuriti "zvezdice" iz ekipe"!

Tujić je najavio da će ovlasititi advokata za raskid ugovora sa klubom, u koji više ne želi da se vraća.

- U takvim okolnostima, kao jedino rešenje spora, advokat je preneo spremnost svog klijenta da Vojvodini oprosti dug u iznosu od 4.000 evra, a da zauzvrat dobije raskid ugovora. Pošto to nismo prihvatili, ako se u međuvremenu ništa ne promeni, klub će pokrenuti postupak za suspenziju Nikole Trujića - rekao je Vuković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    12. jul 2017 | 21:22

    Trujic treba da tuzi Vojvodinu, navijace Vojvodine i naravno Ruzomberok jer oni nisu odradili svoj posao kako treba. Kako je moguce da zvanicnoj utakmici u organizaciji UEFE neko upada u svlacionicu i maltretira igrace. To je propust zbog koga se klub izbacuje iz takmicenja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA