≫ 

Leonarda odbacuju saigrači, Đurđević da se zamisli: Vučelić otkrio sve probleme u Partizanu!

Stvar u Humskoj uopšte nije naivna, a kvalifikacije za Ligu šampiona samo što su počele

  • 18

Predsednik Partizana Milorad Vučelić jasno je rekao da Leonadro da Silva Souza ostaje igrač crno-belih, i da niko od fudbalera crno-belih neće napustiti klub dok se ne završe kvalifikacije za evrotakmičenja.

Višemesečna situacija oko statusa Brazilca kulminirala je posle prve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti - Brazlac je proslavio gol porukom za navijače na majici "Ovde sam zbog vas", da bi potom gestikulirao i psovao upravu. Tek posle razgovora sa novinarima je na Instagramu ostavio poruku da je njegovo vreme u Partizanu završeno.

>>> Partizanova telenovela: Kralj šesnaesterca i Instagrama u kandžama "zle uprave"

- Fudbalski klub Partizan ne duguje nijedan cent, čak ni dinar, i sa te strane ne postoji nikakav razlog za nezadovoljstvo. Leonardo je veliki igrač i mi imamo razumevanje za njegovu mušičavost, ali neke stvari moraju da imaju granicu. Rekao sam već ranije i ponoviću sada - odlazaka iz kluba do kraja evropskih kvalifikacija neće biti. I za Leonarda važi isto što i za ostale igrače. U klub se dolazi sa ugovorom i iz njega se regularno izlazi uz dogovor, tako da te priče nemaju veze sa istinom. On ostaje igrač Partizana - rekao je Vučelić "Novostima", dodavši da je ravnodušan prema tome da fudbaler vređa upravu.

>>> Đurđević i Leonardo nisu slavili golove ovog drugog: Grobari zviždali Urošu i zbog toga što nije dao Brazilcu da izvede slobodnjak (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On tvrdi da su svi u klubu spremni da pomognu Brazilcu, kao i da treba da prijavi ukoliko dobija pretnje od navijača. Stekao je predsednik Partizana utisak da saigrači odbacuju Leonardu.

- Jasno je njima da svi mnogo manje vrede na tržištu kada nemaju Leonarda pored sebe kao pokretačku snagu, ali sa druge strane stiče se utisak da su počeli da ga stavljaju na marginu zbog njegovog ponašanja i konstantnog nezadovoljstva. Deluje mi kao da ga ekipa odbacuje - istakao je Vučelić, koji je imao poruku i za Uroša Đurđevića.

- Đurđević je dragocen igrač za našu ekipu i svakako bi ga trebalo opomenuti u nekim situacijama, da se zamisli. Uz to je očigledno da kriterijum suđenja nije isti u evropskim utakmicama i kod nas, pa bi i o tome trebalo da povede računa - rekao je Vučelić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popaj

    12. jul 2017 | 23:02

    Lijepo je kad priznate da kriterijum suđenja nije isti,,,,,u Evropi nema kupljenih,prestršenih sudija,,,kao što imate u Srbiji

  • zoran

    12. jul 2017 | 22:37

    Konačno je ovaj shvatio da ove sudije nisu Mazici,Vujovici i ostali sto drhte pred glodarskom upravom.

  • Šaban do KOSKE

    12. jul 2017 | 22:06

    XAXAXA Kasandra se nastavlja. Bože hvala ti što postoje franjevci pa me uveseljavaju svojim nebulozama XAXAXAXA. Kada će da svane da pročitamo odgovor LEOna Deleona XAXAXAXAXA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA