≫ 

Intervju Miloš Teodosić: Možemo da uzmemo medalju na Eurobasketu! (VIDEO)

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić ugostio novinare na svom kampu Teo4 na Srebrnom jezeru

  • 1

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, odmah posle potpisivanja ugovora sa LA Klipersima, došao je na Srebrno jezero i posetio polaznike svog kampa Teo4.

>>> Koliko ovaj čovek voli Srbiju: Teodosić našao patriotsku crtu u dresu Klipersa

Tom prilikom imali smo priliku da napravimo intervju s njim i pitamo ga o NBA, saigračima u Klipersima, Eurobasketu, Nikoli Jokiću.

>> TEO POTPISAO, PA PORUČIO: Prvo sa Srbijom na Eurobasket, a onda izazov sa Klipersima! (FOTO)

Po objavljivanju vesti da dolazi u Kliperse,  javio se bek ekipe iz Los Anđelesa, i sin trenera Ostin Rivers koji je rekao da nikad nije čuo za srpskog košarkaša, koji je inače jedan od najboljih evropskih igrača.

- Ne razmišljam o tome i na tu temu. Sad, da  li je rekao ili nije, mediji svašta pišu, a ne ulazim u to i ne zanima me - rekao je Teodosić u intervjuu za Telegraf.

Na pitanje šta je pričao sa Blejkom Grifinom na kafi, Teodosić je rekao:

- Prijatno sam bio iznenađen jer je to bila večera da se upoznamo trener i ja, i onda se on pojavio. Sjajan momak, kulturan vaspitan. Malo je takvih zvezda koji su postigli toliko u karijeri, a ostali su normalni.

- Pričali smo o ekipi, o tome šta nas čeka sledeće sezone , ništa zanimljivo za naše ljude

Teodosić je poznat po lucidnim asistencijama ka centrima u timu gde god je igrao, a sada ga u Klipersima čekaju Grifin i Džordan.

- Sigurno da su oni u paru najbolji centarski par i nešto što meni ide u korist i što će mi olakšati boravak u NBA.

Na pitanje šta misli o neigranju Nikole Jokića za reprezentaciju

- Ne bih komentarisao da li će doći na početak priprema da nas pozdravi ili ne, doneo je doluku kakvu misli da treba u ovom trenutku. Ne treba mu zameriti mnogo,, jer on će igrati narednih 10 godina za Srbiju.

- Ja poštujem njegovu odluku, svako ima pravo da odluči za sebe. Imamo dosta kvalitetnih igrača, Joka će nam nedostajati, ali imamo dosta igrača koji mogu da ga zamene.

Na kraju, Srbiju čeka Eurobasket, a Teodosić očekuje neku od medalja.

- Treba da postavimo cilj, a to je jedna od medalja. Neće biti lako, treba da gledamo nas i da se fokusiramo na našu igru, a ko će biti rival ne možemo da biramo. Treba da gledamo samo sebe. To je ključ uspeha.

(J. Milivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    12. jul 2017 | 23:42

    Samo zlato, ostalo je sve ništa. Možda nemamo naj kvalitet u konkurenciji , ali imamo srce i ljubav prema otadžbini od neba pa do probušene zemlje, što bi rekao moj sin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA