≫ 

Moj najgori poraz ove sezone: Nadal vrlo nezadovoljan ispadanjem od 143. tenisera sveta (VIDEO)

Španac žali za propuštenom prilikom da se vrati na prvo mesto

  • 4

Rafael Nadal je propustio šansu da se vrati na prvo mesto ATP liste, pošto je senzacionalno poražen u Montrealu od 18-godišnjeg Denisa Šapovalova u tri seta, 3:6, 6:4, 7:6(4).

Španac nije krio razočaranje zbog neuspeha od 143. tenisera sveta.

- Verovatno moj najgori poraz ove godine. On je igrao dobro. Ja sam igrao jako loše. Kada se ovakve stvari dese, preostaje vam jedino da protivniku poželite sve najbolje - rekao je Španac.

- Ovo je verovatno najgori poraz ove godine za mene jer sam izgubio od igrača koji je nisko rangiran, a u isto vreme i zbog toga što sam imao priliku da se vratim na prvo mesto. To nije bilo lako, ali po žrebu ne i nemoguće. Zato sam napravio veliku grešku - žalio je Nadal na pres konferenciji.

Španac nije uspeo da iskoristi šest brejk lopti.

- Dobro je igrao kada su bile brejk lopte, pogađao je linije. Kada je bilo 15:30, pogodio je as iz drugog servisa. Onda sam dobro riternirao, a onda forhend viner pravo na liniju, i to nije lako. Uprkos svemu tome, napravio sam previše grešaka u važnim momentima - objasnio je drugi teniser sveta.

Njega ne čudi što je Šapovalov uspeo da ostane pribran u taj-brejku.

- Nije imao šta da izgubi. I da je poražen na kraju, makar je igrao igrao dobro i to je dobro za njega. Da je izgubio u dva setea, opet je imao dobar nastup na turniru. Ako pobedi, on je neverovatnan. Stvarno je uradio dobar posao. Sjajna priča - zaključio je Nadal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gocka

    11. avgust 2017 | 09:12

    Da li Spanci poljuju Nadala ko sto su u Srbiji Noleta?!!!!!

  • Mario

    11. avgust 2017 | 17:42

    Šta sad da kažemo,morao da izgubi(naređeno mu) kao što se poslednjih godinu dana priča kad Novak "neočekivano"izgubi??Teorija zavere uvek prisutna zar ne za budale!!👎👎👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA