Olga Danilović u četvrtfinalu US opena!

Srpska teniserka je bila ubedljiva protiv Japanke Nahu Sato, a u borbi za polufinale čeka je 4. nosilac juniorskog US opena

  • 7

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u četvrtfinale US opena za juniorke pošto je savladala Japanku Nahu Sato sa 2:0 (6:0, 7:5). Talentovana srpska teniserka, koja je na ovom turniru postavljena za 8. nosioca u 1. setu je bukvalno počistila rivalku sa 6:0, dok je u drugom viđena ozbiljnija borba.

>>> HEROJSKI PODVIG DELPA: Prvo je jedva stajao na nogama, onda je izbacio Federera sa US Opena! (VIDEO)

Sato je napravila brejk na startu i čuvala ga do prednosti od 4:3, ali je tada Olga napravila brejk i to oduzevši set protivnici sa nulom. Na svoj servis je zatim bila sigurna u naredna dva gema, dok je Sato popustila pod pritiskom i Olga je u 12. gemu drugog seta došla do meč lopte koju je odmah i iskoristila.

Danilovićeva će se u duelu za plasman u polufinale sastati sa domaćom predstavnicom Amandom Anisimovom, koja je 4. nosilac turnira.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    7. septembar 2017 | 23:44

    Carica! Samo cepaj, mala, pa jos malo u seniorke da pocistis onu boraniju!

  • Nindza

    7. septembar 2017 | 23:45

    Udri dete sve ih gazi!!! Na sportskoj si para j stazi!!! Sve cestitke od srca !!!

  • @ KiKi

    8. septembar 2017 | 01:25

    Bravo carice do pobede Volim borce i one koji dostojno radom predstavljaju porodicu A ne kao neki šljam što samo zna za silikone i napućenu njokalicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA