Hrvati uporno prisvajaju Filipa Krajinovića posle uspeha: Čovek sa našim pasošem...

Već nekoliko dana, hrvatski mediji pišu o Filipu Krajinoviću kao teniseru sa hrvatskim pasošem, pošto je postao zanimljiv nakon uspeha u Parizu

  • 53

Naš teniser Filip Krajinović ne krije da je još 2011. tražio hrvatski pasoš zbog viznih olakšica, što je sada sa oduševljenjem otkriveno u susednoj zemlji.

- Pasoš sam tražio jer imam određene olakšice kada su vize u pitanju, ništa drugo. Malo me smaraju sa pitanjima ali ništa posebno, sve su to gluposti šta pričaju. Prija mi rad sa bratom Marija Ančića, Ivicom, slažemo se na terenu i va njega što mislim da je važno - rekao je još pre šest godina Krajinović.

>>>Mali navijač Partizana je najveći hit derbija: Ribao je Semjuelsa što ne pozdravlja Grobare, a onda smo snimili neverovatnu scenu! (VIDEO)

>>>Pogledajte kako je Švajni pratio derbi: Zapevao je grobarsku pesmu, ali je pobedila ova reakcija posle poteza Zvezdinog košarkaša (VIDEO)

>>>Psovao, urlao na sudije i kidao se: Grobari će sigurno zavoleti Ožegovića kada vide kako je pratio derbi (VIDEO)

Ipak, u Večernjem listu, Krajinovića su prisvojili.

- Reč je o teniseru rođenom u Somboru, koji je poreklom Hrvat. Čak poseduje hrvatski pasoš, ali u svim intervjuima ističe da je Srbin i da će uvek igrati za njihovu reprezentaciju, iako se svojevremeno nagađalo da bi mogao zaigrati za Hrvatsku - piše Večernji.

Krajinović je poručio da nikad nije dobio ponudu Hrvata i da ne razmišlja o tome, dok je povezanost sa Novakom Đokovićem izazvala posebno oduševljenje.

Svetski mediji prenose kako je Novak verovao u Filipa, čak mu je plaćao trenere ui ustupio stan u Parizu na određeno vreme kako bi se spremio za teniske izazove.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    7. novembar 2017 | 22:16

    Tesla je Srbin roden u Austrougarskoj .

  • Moj pradeda solunac.

    7. novembar 2017 | 21:50

    Isti ste vi i jedni i drugi . Nije on ni vas ni njihov vec covjek KRAJISNIK od glave do pete ko i Tesla. Samo svi prisvajate sto je slavno i vredno a njegove korene i sunarodnjake kolko volite najradije biste da ih nema nek vam je vecna sramota i hvala. Zivela RSK. Srpska Palestina.

  • Stefan

    7. novembar 2017 | 20:03

    Nista cudno.Cela nacija im je vise manje nastala prisvajanjem od Srba i srpskog nacionalnog korpusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA