Skoro, pa gotovo: Đoković dobija još jednog trenera

Radek Stepanek bi trebalo uskoro da bude potvrđen kao novo pojačanje u stručnom štabu srpskog tenisera

  • 2

Pamtimo ga najviše po uvredi prema Janku Tipsareviću, ali bi narednim angažmanom mogao da postane poznatiji kao čovek koji je pomogao Novaku Đokoviću na putu ka povratku u svetski teniski vrh.

Kako tvrde pojedini češki mediji, Radek Štepanek biće angažovan kao drugi trener u stručnom štabu srpskog tenisera Novaka Ðokovića.

Ova informacija je bila objavljena još devetog juna, a sada je na neki način dobila potvrdu, odlaskom u penziju Stepaneka, koji je svojevremeno imao sukob sa Janko Tipsarevićem, koje je posle meča prilikom pozdravljanja pokazao srednji prst.

Radio Prag prenosi da je Štepanek postigao dogovor sa Ðokovićem i da će se priključiti prvom treneru Andreu Agasiju koji zbog privatnih obaveza ne može da prati na svakom turniru najboljeg srpskog tenisera svih vremena.

Navodi se i da će u narednim danima zvanično sve biti potvrđeno.

Štepanek je prošle nedelje završio igračku karijeru u 38. godini, u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je pet titula, a u dublu 18.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA