Niko me ne tera bičem da igram tenis: Novak otvorio dušu i priznao kako se oseća posle poraza na startu Majamija (VIDEO)

Tužan izraz lica sve govori

  • 58

Novak Đoković bio je prilično snužden posle poraza u drugom kolu Majamija od Benoe Pera.

Francuz je slavio sa 6:3, 6:4 posle 69 minuta igre, Đoković je bio dostojan rival tek pola sata, iako je smatrao da može parirati nakon povrede lakta.

- Pokušavao sam, nije išlo. To je sve. To je to. Ne osećam se dobro kada igram ovako, naravno, želim da se popravim, ali je to trenutno nemoguće. Izgubio sam od boljeg - priznao je Đoković.

Statistika je surova, Đokovićju je ovo tek treći turnir od Vimbldona 2017, imao je samo šest mečeva od tada.

- Osećao sam se dobro na startu, u prvih šest gemova, onda sam samo ostao bez gasa. Servirao je dobro, nisam mogao da ga slomim. Dolazio je sa pravim udarcima u pravo vreme, sve se dogodilo veoma brzo.

Verovao je Novak da može biti pravi već u Majamiju, to je priznao i posle fijaska.

- Ne bih došao na teren da ne verujem u pobedu. Ne bih bio ovde da se ne trudim. Niko me ne tera bičem da igram, volim ovaj sport, imam mnogo ljudi koji me podržavaju, naročito ovde. Hvala im, nažalost, nisam na nivou na kom žele da me vide, ali to je život.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg. Cg.

    24. mart 2018 | 00:38

    Nole sokole poslusaj moj savjet ! Slusaj oca svoga ka nekad ! I pojedi nesto prirodno iz majcine ruke i vrcas se na NO 1. najbrze sto moze .

  • Pera Kojot # 1

    24. mart 2018 | 00:47

    Pa gde da igras vec sad si skoro operisao lakat! Odmori malo BRE!

  • Deda Grande 1946

    24. mart 2018 | 08:25

    svima koji daju sportske, trenerske savjete, moram da kazem - halo ljudi, ako ste mu prijatelj, ako ga volite, dajte mu - ljudsku, drugarsku pa i srpsku podrsku, a ne " snaga na usta ulazi" i slicne gluposti, ko ste VI da mu dajete "STRUCNE" savjete, ljudske i pune ljubavi, NAPRED NOLE nas si svetionik, nas si - nacices ti sebe a onda jupiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA