Federer preskače šljaku i Rolan Garos!

Legendarni teniser odlučio je da sačuva snagu za sezonu na travi

  • 9

 Švajcarski teniser Rodžer Federer posle šokante eliminacije od Australijanca Tanasija Kokinakisa na Mastersu u Majamiju, ujedno i gubitka prvog mesta na ATP listi, odlučio je da ponovo preskoči deo sezone koji se igra na šljaci.

>>>Senzacija nad senzacijama: Federer ispao od 175. igrača na svetu! (FOTO)

-Prošle nedelje nisam igrao dobro, pokušavam da shvatim u čemu je problem, imam dovoljno vremena. Uvek razmišljam pozitivno, a sada sam razočaran jer nisam uspeo da pronađem način. Zaslužio sam da izgubim prvo mesto, ovo je bilo zaista loše - rekao je osvajač rekordnih 20 gren slem trofeja.

Da pdosetimo, ovim porazom Federer  nije izgubio samo šansu da odbrani pehar, već je izgubio i prvo mesto na ATP listi na kom će od ponedeljka biti Rafa Nadal.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr_sokrates

    25. mart 2018 | 12:19

    Djokovicev pad.. je omogucio Mareju, Federeru i nadalu da ponovo vide prvo mesto... mozete li zamisliti koliko je novak bio jaci od svih njih zajedno.... ne znam sta je dovelo novaka do ove situacije.. ali bi trebao pod hitno da nadje resenje i resava ovo stanje.. i da se vrati tamo gde i pripada... a tamo mogu samo oni koji su spremni... fizička sprema... dobar trener koji ce uvek biti uz tebe kao sto su su bili becker i vajda.. i samo rad, red i disciplina.

  • Bojan fcrs

    25. mart 2018 | 13:36

    JEDAN JE DJOKOVIC NOVAK !

  • čarls bronson

    25. mart 2018 | 21:46

    Zeka Rodžer prešao na skok u dalj. I bolje , Novak dok je preskakao turnire makar nije gubio u prvom kolu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA