Đoković traži trenera, Vajda prvi pik za povratak na mesto uspeha!

Hoće li Slovak ponovo u Novakovu ložu?

  • 14
Novak Đoković, Marjan Vajda Foto: Profimedia/AFP

Posle razlaza sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom, najbolji srpski teniser Novak Đoković krenuo je u potragu za novom trenerom!

A kako Večernje novosti javljaju, prvi pik je definitivno Marijan Vajda. Čovek koji je jedan od najzaslužnijih za Novakove uspehe.

Slovak je bio Đokovićev trener od 2006. godine pa sve do 5. maja 2017. godine. Od tada, posvetio se radu sa ćerkom koja je, takođe teniserka.

Pominjalo se da Vajda ne odobrava to što je Pepe Imaz u timu, ali je Slovak vrlo brzo demantovao natpise medija u januaru 2017. godine. Međutim, nedugo posle toga došlo je do razlaza.

Jedan od kandidata je i Nenad Zimonjić, ali više kao prelazno rešenje. Novosti tvrde da će Novak teško doći do nekog vrhunskog stručnjaka, pošto niko ne želi da rizikuje ugled sa igračem čija se posvećenost tenisu, obavezama i turnirima često dovodila u pitanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    5. april 2018 | 10:24

    Novaku pre svega treba podrska iz njegove Srbije jer njemu treba da budemo zahvalni što smo bili centar dobrog tenisa.Dosta je bilo losih i negativnih nagadanja i prica o njemu i njegovoj porodici,i on je samo čovek.Setimo se patrijarha Pavla BUDIMO LJUDI.Biće još dobrog tenisa, trenera,pobeda ali podrska nacije ne sme da se dovede u pitanje.HRISTOS VOSKRESE

  • Vuk

    5. april 2018 | 14:01

    Bice teško ko god da dodje!

  • Ortodox RS

    5. april 2018 | 09:24

    Nije on Vajdu ni pre hteo promeniti ali tako niko nebi skinuo sa trona pa onda na scenu stupaju vladari sporta iz senke koji kroje sudbine mnogih uspesnih sportista.Ako ne radis kako oni zele za cas naprave doping ili neku drugu aferu tako da te unuste.U danasnje okrutno vreme nista nije slucajno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA