Veliko srce male Olge: Gest srpske teniserke za primer svima

Nija važno da li će postati velika teniserka - ovo je važno

  • 8

Direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici prof. doktor Zoran Radojičić upriličio je u četvrtak prijem za mladu srpsku teniserku Olgu Danilović i simbolično joj uručio zahvalnicu za humani gest koji je ona učinila za ovu instituciju.

>>> Olga Danilović osvojila nagradu ''Hrabro srce''

Jedna od najperspektivnijih mladih igračica u svetu, koja u svojoj bogatoj kolekciji trofeja ima i tri profi titule, osvajanjem nagrade "Srce" koje dodeljuje Međunarodna teniska federacija za požrtvovanost i rezultate u FED kup takmičenju, dobila je 1.000 dolara koje je donirala u humanitarne svrhe, a njen izbor bila je upravo klinika u Tiršovoj.

Prof. doktor Radojičić ukazao je da Olga svojim ponašanjem na terenu i van terena pokazuje da je vanserijska igračica i ličnost i da je njen velikodušan gest prema klinici Tiršova vredan svake pohvale.

- Zahvaljujem se profesoru doktoru Radojičiću na prijemu, na divnim rečima i željama koje sam čula od njega i njegovog tima. Drago mi je da sam imala priliku da bar jednim delom doprinesem boljitku Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici. Nastavljam dalje sa mojim zadacima, radim i radiću na tome da ostvarim još veće rezultate koji će mi doneti još veće prilike da pomognem ovoj instituciji, jer ulaganje u zdravlje dece je nešto što je prioritet svih nas - izjavila je Danilovićeva.

Foto: Guliver/Jack Thomas/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lo

    24. maj 2018 | 20:05

    To je Danilovicka bre... Neka je zdravlje posluzi i povrede zaobidju. Zivela nam!

  • Banderas

    24. maj 2018 | 22:01

    Dete pomaze deci! Sta reci osim SVAKA TI CAST OLGA! Bog ti podario zdravlja,srece i uspeha!

  • Лицемер

    24. maj 2018 | 21:11

    Родитељима на понос! Бог им здравље подарио!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA