≫ 

Ovo je glavni razlog zbog čega Novak treba da propusti Vimbldon: Nemoj da rušiš samopouzdanje!

Bivši teniski as, a sada komentator Mats Vilander analizirao je situaciju srpskog tenisera

  • 2

Mats Vilander je u svojoj emisiji Gem, Šet, and Mats analizirao igru srpskog tenisera Novaka Đokovića, istakavši da je lepo videti da se vraća u vrh. Međutim, on je istakao takođe da bi bilo možda i bolje da propusti sezonu na travi.

>>> ANALIZA TELEGRAFA: Đoković je ovakvim nastupom "provocirao zlu kob", koja je došla po svoje (FOTO)

- Novak možda ne bi trebalo da igra na travi zato što je to podloga koja ubija samopouzdanje.

- I da igra dobro na travi, teško je naći dobre terene za treniranje, ne možete dobro da se krećete zato što dosta proklizavate i ako želite da se vratite na ono najbolje, a to je za Novaka beton, logično je da ne biste želeli da igrate na travi - kaže Vilander u emisiji "Game, Schett and Mats".

Osetio je probleme sa vratom i ramenom: Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

On je zatim dodao i šta bi bilo najbolje za Đokovića:

- Najvažnije mu je da bude kući sada, da napravi pauzu od hotela. Idi kući i treniraj naporno mesec dana. Ako dobro igra i ako bude na 80 odsto, kao što sam čuo da je bio, to mu daje šansu da se ponovo vrati na 100 odsto - rekao je Vilander.

VIDEO: Pogledajte najbolje poene na meču Đokovića i Čekinata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    6. jun 2018 | 21:05

    Pa to bi Vilander sigurno voleo, da Nole pauzira što duže! Ne daj bože da igra dobro na Vimbldonu, pa ga krene protiv Rodžera...

  • Milan

    6. jun 2018 | 20:06

    Ovo je glupost.Ako hoće da napreduje Nole mora što više da igra,to je jasno.Sve u svemu nije on uopšte loše igrao ceo turnir ,pa i zadnji meč.Najveći problem su oscilacije u igri a za to je najbolje što više igrati.Sigurno neće napredovati ako sedi kod kuće.Uostalom Pariz mu je uvek bio težak ,što se ne bi moglo reći i za London i travu.Mislim da će da igra na Wimbldonu ,a da je izjava došla kao posledica frustracije izgubljenog meča i dosadnih novinara.Verovatno će na odluku uticati i dogovor sa Vajdom.Srećno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA