≫ 

Novak sjajan u Kvinsu, deklasirao je i Bugarina!

Dimitrov nije imao šanse protiv vrlo raspoloženog Đokovića

  • 6

Prija engleska trava Novaku Đokoviću, koji je u drugom kolu Kvinsa lakše nego što je i on sam verovatno očekivao savladao Bugarina Grigora Dimitrova u dva seta (6:5, 6:1) za nešto više od sat vremena.

Đoković je u prvom kolu eliminisao Milmana, a u trećem ga čeka bolji iz duela Beneto-Manarino.

Našem najboljem teniseru ovo je novi pokušaj da uzme trofej u Kvinsu, koji dosad nije osvajao, međutim jasno je da najveći fokus nije na trofeju u Zapadnom Kensingtonu, već je primarna dobra priprema za ono što sledi nedaleko odatle - Vimbldon.

>>> Đoković počistio londonsku travu sa Milmanom!

Srbin je pokazao da mu je forma u usponu, protiv petog igrača na planeti odigrao je odličan meč, nije izgubio nijedan gem na svoj servis, posebno ubedljiv je bio u drugom delu meča i generalno gledano, hrabri izdanje koje je prikazao protiv Dimitrova.

Jedini "brejk" u prvom setu bio je možda i prelomni na meču, Novak je na servis protivnika kod 5:4 vezao tri poena za 40:00, nije Dimitrov uspeo da se povrati od tog udara, pa je na semaforu ubrzo stajalo 6:4 i 1:0 u setovima za našeg asa.

Nastavak je doneo još bolju, jo[ sigurniju i još kvalitentiju igru Đokovića.

Dimitrov se mučio da isparira raspoloženom Srbinu koj je za tili čas stigao do 5:1, lišio meč svake neizvesnosti i priveo ga kraju na najbolji način, bez trzavica i bespotrebnih komplikacija.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA